Hoppenbrouwers Techniek als jouw beste werkgever

Goede werkgever begint bij arbeidsvoorwaarden

Voordat jij kunt ervaren hoe wij ons inzetten om jou als medewerker op één te zetten, overtuigen we je daar eerst van met onze arbeidsvoorwaarden. Zijn wij overtuigd van jou, dan laten we dat meteen merken. Zo krijg je bijvoorbeeld direct een vast contract als je bij ons begint. We bieden dat wat jij nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Is dat bijvoorbeeld een auto? Dan regelen we dat. En om te laten zien hoe erg we je werk op prijs stellen, delen alle medewerkers mee in de winst met onze bonusregeling.

Focus op ontwikkeling

Werkplezier wordt bij Hoppenbrouwers gestimuleerd in de vorm van persoonlijke ontwikkeling. Groei jij steeds verder, dan blijf je energie halen uit je werk. Je werkt in een omgeving waar doorgroeien en ontwikkelen geprikkeld wordt. Merk jij dat je klaar bent voor de volgende stap of wat nieuws wil bijleren? Dan is daar alle ruimte voor. Samen kijken we wat er nodig is. Zijn dat trainingen of een opleiding? Geen probleem. Zo houden we je werk uitdagend en leuk.

Verantwoordelijkheid en vrijheid

Sluit je je aan bij het Hoppenbrouwers team, dan kom je in een warm bad terecht. We bereiden je voor met een goede onboarding en zorgen er zo voor dat jij het Hoppenbrouwers DNA in de vingers krijgt. Je krijgt de begeleiding die nodig is in het eerste jaar, maar ook daarna nog. Tegelijkertijd verwachten we dat jij de handen uit de mouwen steekt. Meekijken en afwachten, daar ben jij niet van.

 

Bij ons heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We vragen geen verantwoording van je uren, maar wel dat jij je werk goed uitvoert en de opdrachtgever tevreden is. Je voert je werkt met precisie uit, vormt een hechte groep met jouw team en gebruikt de vrijheid die je krijgt op een goede manier.

Medewerkers Tevredenheidsonderzoek

Onze medewerkers staan op één, daar blijven we ons voor inzetten. We houden zelf continu de vinger aan de pols. We willen weten waar onze medewerkers blij mee zijn, waar verbeterpunten liggen en wat we voor ze kunnen doen. Daarom laten we jaarlijks het Medewerkers Tevredenheidsonderzoek (MTO) uitvoeren. We vinden dat de kracht in onze mensen zit. En voor hen werken we hard. Dat wordt weer gewaardeerd, blijkt uit het MTO. Dit jaar scoorden we namelijk een 8,1.

 

Zet jezelf ook op één. Kom werken bij Hoppenbrouwers.