NULL

BBL-Traject bij Hoppenbrouwers

BBL-Traject bij Hoppenbrouwers

Heb jij interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Dan ben je bij Hoppenbrouwers aan het juiste adres! Wist je bijvoorbeeld dat Hoppenbrouwers al meer dan 100 jaar bestaat? Een betere leerschool kun je haast niet hebben. Na het vmbo kun je de opleiding volgen in Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL), dat betekent dat je werken combineert met leren. Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij Hoppenbrouwers.

Wat zijn de voordelen?

  • Tijdens je opleiding intensieve begeleiding van onze praktijkopleiders;
  • Extra begeleiding in onze praktijkschool;
  • Doorbetaling scholingsdag bij BBL niveau 2, 3 en 4;
  • Opleidingskosten worden betaald;
  • Meedraaien als volwaardig medewerker;
  • Rouleren binnen teams en zelf ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt;
  • Kans op een vast contract bij Hoppenbrouwers.

bbl-traject elektrotechniek

Zet je eerste stappen in de elektrotechniek bij Hoppenbrouwers! Onder begeleiding van ervaren collega’s leer jij het vak op de werkvloer. Daarnaast krijg je de kans om op onze kosten de benodigde opleiding(en) te volgen. Binnen no time kun jij zelf elektra, brandmeldinstallaties of beveiligingssystemen aanleggen.

bbl-traject werktuigbouwkunde

Gek op sleutelen aan complexe installaties, maar nog veel te leren? Geen probleem. Bij Hoppenbrouwers leer je de kneepjes van het vak. Daarnaast krijg je de kans om op onze kosten de benodigde opleiding(en) te volgen. Zo kun jij je snel ontwikkelen tot een deskundige monteur werktuigbouwkunde.

Maak kennis met Hoppenbrouwers tijdens open dagen onderwijs!

De komende periode zijn wij met Hoppenbrouwers te vinden op verschillende open dagen. Je hebt dan de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met onze organisatie. Je komt meer te weten over onze mogelijkheden voor een stageafstudeer opdrachtbbl-trajectduaal-traject of bijbaan. Hopelijk zien we je daar!

 

Onze praktijkschool helpt je op weg in ons bedrijf

Starten als bbl-er bij Hoppenbrouwers Techniek? Dan komt er veel op je af. We snappen dat de overgang van het voortgezet onderwijs naar het bedrijfsleven best groot is. Om je te helpen bij die stap, hebben we in 2003 een praktijkschool opgericht. Op elke vestiging is er één. En waar er nog geen is, zijn we die aan het oprichten voor zowel elektrotechniek als werktuigbouwkunde.

 

De meest gestelde vragen over bbl-traject en stages (bol-traject) bij Hoppenbrouwers

Mag ik als bbl-er aan alles meedoen bij Hoppenbrouwers Techniek?
Ja! Je werkt in een team aan echte projecten en bent overal bij betrokken. Uiteraard presteer je naar vermogen en wat past binnen de veiligheidsnormen passend bij je leeftijd.

Wat is de stagevergoeding voor bol of wat ga ik verdienen als bbl-er?
Als je het bol-traject volgt en bij ons stage loopt, krijg je een stagevergoeding van € 250,- tot € 450,- afhankelijk van jouw opleiding. Als bbl-er kom je bij ons in dienst en krijg je een startsalaris dat past bij jouw leeftijd en opleidingsrichting. Vanuit daar groeit jouw salaris met je ontwikkeling mee. Daarnaast krijg je de opleidingskosten betaald en word je scholingsdag op mbo bbl niveau 2, 3 en 4 doorbetaald.