fbpx

BBL-Traject bij Hoppenbrouwers

BBL-Traject  bij Hoppenbrouwers

Heb je interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Dan kun je bij Hoppenbrouwers terecht.  Wist je dat Hoppenbrouwers al meer dan een eeuw bestaat? Een betere leerschool kun je haast niet hebben. Na het VMBO kun je de opleiding volgen in Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Dat betekent dat je werken combineert met leren.  Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij Hoppenbrouwers.

Wat zijn de voordelen?

  • Tijdens je opleiding intensieve begeleiding van onze praktijkopleiders;
  • Extra begeleiding in onze praktijkschool;
  • Meedraaien als volwaardig medewerker;
  • Rouleren binnen teams en zelf ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt;
  • Kans op een vast contract bij Hoppenbrouwers.

BBL-traject Elektrotechniek

Zet je eerste stappen in de elektrotechniek bij Hoppenbrouwers! Onder begeleiding van ervaren collega’s leer jij het vak op de werkvloer. Daarnaast krijg je de kans om op onze kosten de benodigde opleiding(en) te volgen. Binnen no time kun jij zelf elektra, brandmeldinstallaties of beveiligingssystemen aanleggen.

BBL-traject Werktuigbouwkunde

Gek op sleutelen aan complexe installaties, maar nog veel te leren? Geen probleem. Bij Hoppenbrouwers leer je de kneepjes van het vak. Daarnaast krijg je de kans om op onze kosten de benodigde opleiding(en) te volgen. Zo kun jij je snel ontwikkelen tot een deskundige monteur werktuigbouwkunde.

“Het werk dat ik nu doe dat vind ik hartstikke leuk en dat bevalt me prima. De ene keer stuur je je collega’s aan, want dan ben je net wat verder dan een andere collega, dus dan help je die als die problemen tegen komt. En de andere keer ben je met moeilijkere dingen bezig en ben je die zelf aan het uitzoeken. Ik ben graag met mijn handjes bezig.”

Jari Kimenai – BBL student Industriële Automatisering