Bbl-Traject bij Hoppenbrouwers Combineer werken en leren met het bbl-traject

Combineer werken en leren met het bbl-traject

Het vmbo ligt achter je en jij bent op zoek naar een bbl-traject waar leren en werken perfect gecombineerd worden. Jouw hart ligt bij de techniek en daar wil jij dan ook in doorgroeien. Dat doe je bij een Hoppenbrouwers vestiging bij jou in de buurt. Kies voor een bbl-traject Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Ga aan de slag in onze leerschool als bbl’er en leer van onze ervaren medewerkers terwijl je bezig bent in een van onze disciplines.

Jouw bbl-traject bij Hoppenbrouwers:

Altijd dichtbij
Gezellig team
Goede begeleiding
0
praktijkscholen
0
scholingsuren in 2021
0
voor onze medewerkerstevredenheid
0
nieuwe bbl'ers in 2021

Uniek voor het bbl-traject

1 > Jouw opleidingskosten worden betaald. Ook krijg je doorbetaald bij scholingsdagen op niveau 2, 3 en 4.

 

2 > Na het afronden van jouw bbl-opleiding staat er een vast contract op je te wachten. Jij bent onze vakman of vakvrouw van de toekomst. Bij de start van jouw carrière hier ontvang jij een startsalaris passend bij jouw leeftijd en opleidingsrichting.

 

3 > Om de overgang van het voortgezet onderwijs naar het bedrijfsleven zo goed mogelijk te laten verlopen, ga je in jouw werkdagen ook aan de slag in onze praktijkschool. Hier ontvang je extra begeleiding.

Doorgroeien bij Hoppenbrouwers: Teun vertelt

Tien jaar geleden startte Teun van der Meijden als leerling -monteur bij Hoppenbrouwers. Nu is hij leidinggevend eerste monteur Industriële Automatisering op de afdeling Industrie. “Met de groei van het bedrijf, nemen de doorgroeimogelijkheden voor ons ook toe. Ik klom als bbl’er leerling-monteur omhoog tot waar ik nu zit.”

Monteur van Hoppenbrouwers Techniek

Goed om te weten over het bbl-traject

Om te kunnen starten met het bbl-traject heb jij een vmbo-diploma op zak. Bij Hoppenbrouwers kies je uit een traject in Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Bij Elektrotechniek ga je aan de slag met installaties als elektra, brandmeldinstallaties of beveiligingssystemen. Indien nodig volg je benodigde trainingen.

Kies je voor Werktuigbouwkunde dan gaat jouw hart sneller kloppen van complexe installaties zoals klimaatsystemen, sanitairtechniek en gebouwbeheerinstallaties. Je kunt ermee aan de slag in allerlei markten.

Dit doet Hoppenbrouwers voor jou

Start jij bij Hoppenbrouwers, dan staat je een warm onthaal te wachten. Met z’n allen gaan we ervoor dat iedereen dag in dag uit met plezier naar werk gaat. We zorgen ervoor dat jij je gewaardeerd voelt. Als onderdeel van een vast, hecht team ben jij bij Hoppenbrouwers thuis.

Zie jij jezelf al bij ons op de werkvloer lopen? Solliciteer dan meteen. Hoppenbrouwers zorgt ervoor dat jouw opleidingskosten worden betaald. En dat je doorbetaald krijgt bij scholingsdagen op niveau 2, 3 en 4. Bij de start van jouw carrière hier ontvang jij een startsalaris passend bij jouw leeftijd en opleidingsrichting.

Combineer werken en leren tijdens het bbl-traject bij Hoppenbrouwers. Lijkt je dat wat? Neem dan contact met ons op.

  • Coen_Keijsers_1

    “De dagen als leerling-monteur zijn afwisselend en ik leer veel. Ik houd me onder andere bezig met onderhoud en reparaties van verschillende installaties.” – Coen Keijsersleerling-servicemonteur