De arbeidsvoorwaarden bij Hoppenbrouwers Werken bij Hoppenbrouwers | De arbeidsvoorwaarden

Transparant vanaf het begin

Zien wij onze nieuwe Hoppenbrouwers collega in jou? Dan winden we er geen doekjes om. We bieden je direct een vast contract bij ons aan. Zo willen we het makkelijker maken om de stap van ander werk naar ons te maken. En we willen jong talent direct een stabiele basis geven.

 

Voor stagiaires geldt dat zij eerst een stagecontract krijgen. Als het na de stageperiode een match blijkt, bieden we ook aan hen na de stageperiode een vast contract aan. Onze trainees krijgen een vast contract in combinatie met een studieovereenkomst. Daarin zijn we transparant en duidelijk. Wel zo fijn.

Groei en ontwikkeling stimuleren

Stilstaan? Dat komt bij Hoppenbrouwers niet voor. Techniek verandert continu en daardoor groeit en ontwikkelt ons bedrijf zich iedere dag. En onze medewerkers groeien en ontwikkelen met ons mee. Je bent actief bezig met je eigen vooruitgang en volgt relevante opleidingen of cursussen. Omdat wij zelfontplooiing zo belangrijk vinden, vergoeden wij de kosten daarvan. Dit leggen we vast in een studie-overeenkomst.

 

Groeien betekent ook doorgroeien. Samen kijken we welke stappen nodig zij om dat te bereiken. Zijn dat trainingen of is het een opleiding? We maken een persoonlijk plan zodat jij de stappen zet naar de volgende functie.

Meld je aan voor Hoppenbrouwers live op 22 maart en 12 april 2021

Medewerker op één

Het werkplezier en –geluk vinden we het belangrijkste binnen Hoppenbrouwers. Onze medewerkers staan op één. Een fijne band met collega’s is hierin van belang. Daarom organiseren we regelmatig teamuitjes, bedrijfsfeesten, barbecues of bioscoopavonden. Je ziet zo teams van verschillende vestigingen regelmatig en praat met elkaar bij. En het voelt als een stukje waardering dat er continu leuke dingen worden georganiseerd.

 

Word ook onderdeel van team Hoppenbrouwers Techniek.