Medewerkers op één
Medewerkers op één

Werken bij Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Techniek BV is een technisch installatiebedrijf met ruim 800 medewerkers in Udenhout, Deurne, Dongen, Roosendaal, Nijmegen, Best en Heesch. We werken aan mooie projecten en zijn gespecialiseerd in Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installaties,  Industriële automatisering, Beveiliging, Datanetwerken, Inspectie, Onderhoud, Service, Duurzame energie en Dakbedekkingen.

 

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe collega's met en zonder ervaring. We bieden medewerkers een inspirerende werkomgeving. Ook de medewerkers die 'buiten de deur' werken voorzien we van een goede en veilige werkomgeving. 

 

We vinden 't bij Hoppenbrouwers belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. We besteden daarom veel aandacht aan je individuele ontwikkeling. Dat is ergens goed voor: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

 

We proberen goede technici aan ons te binden. Onze voorkeur gaat uit naar het investeren in jeugd en het opleiden van onze eigen monteurs van de toekomst. We bieden jaarlijks ruim 125 stagiairs een stageplaats aan waarvan 2/3 vaak in aanmerking komt voor een baan na hun stage. Zo'n 40% van de medewerkers is hier naar aanleiding van een stage of BBL-traject gekomen.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail