Werken bij Hoppenbrouwers
Werken bij Hoppenbrouwers

Werken bij Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Techniek BV is een technisch installatiebedrijf met ruim 900 medewerkers vanuit verschillende locaties in Nederland. We werken aan mooie projecten en zijn gespecialiseerd in Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installaties,  Industriële automatisering, Beveiliging, Sprinklertechniek, Datanetwerken, Inspectie, Onderhoud, Service, Duurzame energie en Dakbedekkingen.

 

Onze droom

Onze droom is om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te worden voor medewerkers, klanten en scholen. Daarom zijn we eigenlijk altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's met en zonder ervaring. 

vijf kernwaarden

 

Kernwaarden

Onze vijf kernwaarden zijn cruciaal voor het succes van Hoppenbrouwers. Werkplezier, vakmanschap, autonomie, verbondenheid en ondernemend zijn onze leidende principes. Als bedrijf maar ook als medewerker worden we hier dagelijks op gewaardeerd. 

 

 

Waarom werken bij Hoppenbrouwers?

We vinden het bij Hoppenbrouwers belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. We besteden daarom veel aandacht aan je individuele ontwikkeling en bieden medewerkers de kans om door te groeien. Dankzij onze medewerkers hebben wij het keurmerk Beste Werkgever 2017-2018 gekregen. Dat is ergens goed voor: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Deze medewerkers gingen je al voor.

 

 

Waarom kiezen we voor veel jeugd?

Jaarlijks starten bij Hoppenbrouwers veel leerlingen en studenten met hun opleiding en worden ze klaargestoomd voor een toekomst in de techniek. Wij zien de jeugd als onze collega's van de toekomst. Tijdens hun (technische) studie werken zij mee in ons bedrijf en op projecten. Daarnaast krijgen zij extra begeleiding in onze eigen praktijkschool. Wil jij net als de 135 BBL-leerlingen en duale studenten binnen Hoppenbrouwers een leertraject starten?

 

Leerlingen of studenten kunnen bij ons ook terecht voor een (technische) bijbaan. Heb je interesse voor techniek dan is een bijbaan bij Hoppenbrouwers een mooie opstap naast je technische opleiding. Zo kun je ervaring opdoen en een mooi centje bijverdienen.

 

Ook bieden we jaarlijks ruim 125 stagiairs een stageplaats aan variërend van snuffelstage tot HBO afstudeerstages. Deze stagiaires zijn voor ons erg waardevol doordat ze een goede bijdrage leveren aan ons bedrijf. We behandelen ze dan ook als vaste medewerker en bij een goede prestatie bieden we ze de kans bij ons in dienst te treden.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail