Werken bij Hoppenbrouwers
Werken bij Hoppenbrouwers

Werken bij Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Techniek BV uit is een technisch installatiebedrijf met ruim 400 medewerkers in Udenhout en Deurne. We werken aan mooie projecten en zijn gespecialiseerd in Elektrotechnische en Werktuigbouwkundgie installaties,  Industriële automatisering, Beveiliging, Datanetwerken, Inspectie, Onderhoud, Service, Duurzame energie en Dakbedekkingen.

 

Miriam van der Linden, personeelsfunctionaris; "Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe collega's met en zonder ervaring. We bieden medewerkers een inspirerende werkomgeving. Ook de medewerkers die 'buiten de deur' werken voorzien we van een goede en veilige werkomgeving. 

 

We vinden 't bij Hoppenbrouwers belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. We besteden daarom ook veel aandacht aan je individuele ontwikkeling. Dat is ergens goed voor: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten."

 

Merel Hamers, personeelsfunctionaris; " We proberen goede technici aan ons te binden, eigen kweek heeft hierbij de voorkeur. We bieden jaarlijks ruim 60 stagiairs een stageplaats aan waarvan 2/3 vaak in aanmerking komt voor een baan na hun stage. Zo'n 40% van de medewerkers is hier naar aanleiding van een stage of BBL-traject gekomen.

 

Merel-en-Miriam-klein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merel Hamers                       Miriam van der Linden

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail