Werken als installatiepartner?

Installeer bij onze klanten thuis!

Installeer als onderaannemer of ZZP’er cv-ketels en/of (hybride) warmtepompen bij onze klanten thuis. Help jij ons consumentenplatform verder?

Meld je aan

Zelfstandig installeren

Wij zijn op zoek naar monteurs met meerdere jaren ervaring die bij onze klanten thuis cv-ketels en/of (hybride) warmtepompen installeren. Hoe gaat het in zijn werk? Jij verzorgt de montage, wij zorgen voor de inkoop van de cv-ketels en (hybride) warmtepompen. Je bepaalt zelf hoeveel dagen je beschikbaar bent en wij plannen de afspraken voor jou in. Om verzekerd te zijn van een stabiel inkomen krijg je iedere 2 weken uitbetaald.

Voordelen:

  • Altijd binnen 2 weken uitbetaald.
  • Bepaal zelf hoeveel dagen je beschikbaar bent.
  • Jij verzorgt de montage, wij verzorgen de onderdelen.
  • Je begeleidt onze omscholers tijdens hun leerproces.

Je vindt het leuk om jouw professionele kennis over te dragen aan de monteurs van de toekomst. In onze academy leiden we onze eigen monteurs op. Jij brengt jouw jarenlange ervaring over aan deze monteurs en leert hen de fijne kneepjes van het vak. Dit doe je tijdens het installeren bij onze klanten thuis.

Het is belangrijk dat je zelfstandig, veilig en klantgericht werkt. Daarnaast beschik je over de juiste certificeringen (CO-vakmanschap en STEK f-gassen). Kwaliteit staat hoog bij jou in het vaandel, je gaat niet weg tot dat de klant tevreden is.

Enthousiast? Meld je dan nu aan.

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.