Hoppenbrouwers Veendam

Transportweg 48 C
9645 KX Veendam
0598 619 432

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Veendam

Op zoek naar een installatiebedrijf in Veendam? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde. Als totaalinstallateur realiseren wij slimme oplossingen om gebouwen duurzamer, comfortabeler én schoner te maken. Dat doen we met name in de utiliteit, energie en industrie.

We maken niet alleen het ontwerp, maar verzorgen ook de montage en leveren service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn met ons installatiebedrijf in Veendam zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over de beste oplossing.

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team technisch beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Veendam dat je kan helpen op het gebied van industriële automatisering, beveiliging of sprinklerinstallaties? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Peter Moddejongen
Hoppenbrouwers in Veendam

“Bij Hoppenbrouwers in Veendam werken we met in totaal 20 medewerkers, verdeeld over twee projectteams. Het ene team richt zich op de kortlopende projecten en het andere team op de grotere klussen. In beide teams is zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige kennis en kunde aanwezig. Daardoor kunnen onze monteurs en projectleiders elkaar ondersteunen en een totaaloplossing leveren aan de klant. Voor het technisch beheer en onderhoud werken we samen met onze collega’s in Hoogeveen.”

Meedenken met de klant

“Met ons installatiebedrijf in Veendam bedienen we heel Noordoost-Nederland. Dus niet alleen Groningen, maar ook Friesland, Drenthe en zelfs een stukje Overijssel. We proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen door in het voortraject al met ze in gesprek te gaan: wat willen jullie bereiken, en hoe kunnen we dat het beste doen? Op basis daarvan maken we een ontwerp op maat en daarmee gaan we aan de slag. Als het ons aan het einde van de rit is gelukt om alle wensen in vervulling te brengen, geeft me dat heel veel voldoening.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Veendam met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Energiezuinige installaties voor DHG in Zaandam

In opdracht van DHG bouwden wij mee aan een duurzaam distributiecentrum van maar liefst 25.810 m² in Zaandam. Voor dit enorme gebouw verzorgden wij alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Van ledverlichting, zonnepanelen en verdeelkasten tot sanitair, warmtepompen en vloerverwarming. Het distributiecentrum is volledig gasloos én voorzien van een intelligent gebouwbeheersysteem dat de energiezuinige klimaatinstallaties en -regelingen aanstuurt voor het beste resultaat.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Peter.

Peter Moddejongen

Vestigingsleider0598 619 432

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief