Hoppenbrouwers Utrecht

Hudsondreef 40
3565 AV Utrecht
030 890 4828

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Utrecht

Hoppenbrouwers Utrecht is een echte specialist in de industriële automatisering voor de sector water en energie. Van complete nieuwbouw tot grondige renovaties en kleine aanpassingen. Wij maken op maat gemaakte hard- en softwareoplossingen voor de besturing van grote installaties bij afval- en drinkwaterbedrijven.

Daarnaast leveren wij alle elektrotechnische installaties voor utiliteitsgebouwen in de regio. Daarbij zijn we van ontwerp tot installatie betrokken. Zodat je als klant nergens omkijken naar hebt. En omdat we lokaal geworteld zijn met ons installatiebedrijf in Utrecht zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Partner in het werk

Partner in het werk Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen

Onze oplossingen

Industriële automatisering

Sneller, slimmer, duurzamer en datagedreven produceren? Dat kan met onze industriële automatiseringsoplossingen. Wij ontwikkelen zowel software als hardware, bouwen panelen en ontwerpen installaties. Zo zorgen we voor toekomstbestendige bedrijfsprocessen.

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over jouw technische vraagstuk.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Utrecht dat je kan helpen op het gebied van werktuigbouwkunde, beveiliging of sprinklerinstallaties? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor als een totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Mark Rensel
Hoppenbrouwers in Utrecht

“Bij Hoppenbrouwers Utrecht werken we met 40 medewerkers, verdeeld over drie operationele teams. Twee teams zijn actief in de industrie en hebben een focus op industriële automatisering binnen de sector water. Eén team is actief in de utiliteit en heeft de focus op elektrotechniek voor kortlopende projecten. Het voordeel van die specialistische teams is dat al onze medewerkers tot in detail weten hoe iets gemaakt moet worden. Daardoor kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn.”

De klantverwachting overtreffen

“Wij bekijken bij iedere aanvraag op welke manier we het beste kunnen helpen. Soms vormen we een bouwteam, waarbij we al in een vroeg stadium samen met de klant het ontwerp realiseren. Soms worden we pas later in het proces betrokken. Maar ook dan kijken we inhoudelijk altijd even mee. En als we denken dat iets slimmer of kostenefficiënter kan, zullen we dat eerlijk zeggen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de nieuwe processen op de juiste wijze functioneren en dat de installatie voldoet aan de klantverwachting – of die liever zelfs overtreft. ”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Utrecht met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Groener dan groen: circulaire busstalling Utrecht Westraven

Hoppenbrouwers heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de circulaire busstalling in Utrecht Westraven. Wij legden zonnepanelen op het dak, sloten energiezuinige ledverlichting aan en installeerden luchtwaterwarmtepompen, luchtkanalen, koelinstallaties en beveiligingssystemen. Daarbij kozen we niet alleen voor zoveel mogelijk gerecyclede materialen, maar maakten we onze installaties ook demonteerbaar, zodat onderdelen in de toekomst te hergebruiken zijn. Een duurzaam project met op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Mark.

Mark Rensel

Vestigingsleider030 890 4828

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief