Hoppenbrouwers Udenhout

Kreitenmolenstraat 201
5071 ND Udenhout
013 5117227

Bekijk alle vestigingen

Ons installatiebedrijf in Udenhout

Op zoek naar een installatiebedrijf in Udenhout? Hoppenbrouwers is jouw technisch dienstverlener en partner. Van elektrotechnische tot beveiligingsoplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor bedienen wij klanten in alle markten. Met onze oplossingen maken we gebouwen en industrie comfortabeler, schoner én duurzamer.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Udenhout, zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

24/7 storingsdienst

Installatie in storing? Je kunt ons dag en nacht bereiken via 013 5117227.

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Algemeen Directeur Henny de Haas
Hoppenbrouwers in Udenhout

“Ons installatiebedrijf in Udenhout is de eerste van inmiddels 22 Hoppenbrouwers vestigingen door het hele land. Vanuit het hoofdkantoor werken onze stafmedewerkers en diverse projectteams met ieder een eigen specialisme. De clusters Beveiliging, Sprinkler, Industriële Automatisering en Technisch Beheer zijn hier geworteld, maar opereren door het hele land. Er zit zoveel ambitie in onze projectteams dat we gecontroleerd door blijven groeien. Waarbij we wel groter worden, maar ook altijd kort op de bal zitten en dichtbij de klant blijven.”

Meer over Henny de Haas

 

Onze oplossingen

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag met je mee over de beste oplossing.

Beveiliging

Een alarmsysteem dat meteen afgaat bij een poging tot inbraak. Beveiligingscamera’s die alles vastleggen als er iets gebeurt. Of brandmelders die meteen beginnen te loeien bij brand. Met onze moderne beveiligingssystemen- en technieken maken we jouw pand veilig.

Sprinklers

In een gebouw waar dag en nacht wordt gewerkt en processen continu doorgaan, schuilt een ongeluk in een klein hoekje. Onze sprinklerinstallaties beginnen bij een kleine brand meteen met blussen en schakelen de brandweer automatisch in. Dat geeft een veilig gevoel.

 

Industriële Automatisering

Sneller, slimmer, duurzamer en datagedreven produceren? Dat kan met onze industriële automatiseringsoplossingen. Wij ontwerpen hardware, ontwikkelen software en bouwen verdelers. Zo helpen wij jou als een strategisch businesspartner om al je doelen te bereiken.

Panelenbouw

Wij ontwerpen, bouwen en implementeren besturingspanelen. Denk daarbij aan besturingskasten voor industriële productielijnen en schakel- en verdeelinrichtingen voor de utiliteit en woningbouw. Hierbij kunnen wij zowel maatwerk leveren als seriematige panelenbouw.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team technisch beheer staat voor je klaar.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Industriële Automatisering
Loet Pessers

“Als Industriële Automatiserings partner staan wij dicht bij de klant. Het liefst worden we al in een vroeg stadium bij een project betrokken, zodat we vanuit onze achtergrond over de beste aanpak kunnen adviseren. Samen bedenken we vaak nóg betere oplossingen dan alleen. Industriële automatisering speelt een centrale rol in het moderne productieproces. Het is van vitaal belang in het bedrijfsleven omdat het de efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en concurrentiepositie verbetert, en tegelijkertijd bijdraagt aan duurzaamheid en kostenbesparing.”

Meer over Industriele Automatisering

 

Clusterleider Beveiliging
Koen van den Hurk

“Dagelijks helpen wij bedrijven en particulieren bij het vinden en installeren van de beste beveiligingssystemen voor hun situatie. Het is belangrijk dat zij op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Die taak ligt bij ons. Zo helpen we onze klant altijd verder. Ik maak me hard om te blijven innoveren binnen de beveiliging. We zijn van plan uit te groeien tot een belangrijke speler in deze sector.”

Meer over beveiliging

Clusterleider Technisch Beheer
Geert Jacobs

“Het onderhoud van je installatie is geen uitgave die je graag doet, dat begrijpen wij. Maar wanneer je onderhoud pleegt, gaat de installatie langer mee en wordt veiligheid en continuïteit van je bedrijf constant gewaarborgd. Wij geven passend advies voor jouw situatie, bedrijf en locatie. Naast de werk- en leefomgeving kijken we bijvoorbeeld ook naar de wet- en regelgeving die van toepassing zijn op jouw situatie. Kies je voor Technisch Beheer bij Hoppenbrouwers, dan kies je voor onze 24/7 storingsdienst en zekerheid.”

Meer over Technisch Beheer

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief