Hoppenbrouwers Sittard

Nustwerweg 106
6136 KV Sittard
046 458 1100

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Sittard

Op zoek naar een installatiebedrijf in Sittard? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot beveiliging en van industriële automatisering tot panelenbouw. Wij leveren totaaloplossingen voor verschillende sectoren, zoals utiliteit, woningbouw en de industrie.

Daarbij denken we niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen we ook de inbedrijfstelling en leveren we service en onderhoud. Zo zorgen we dat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn met ons installatiebedrijf in Sittard zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Alles onder één dak

Zakelijke én particuliere klanten helpen wij op weg naar een duurzame toekomst.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over jouw technische vraagstuk.

Industriële automatisering

Sneller, slimmer, duurzamer en datagedreven produceren? Dat kan met onze industriële automatiseringsoplossingen. Wij ontwikkelen zowel software als hardware, bouwen panelen en ontwerpen installaties. Zo zorgen we voor toekomstbestendige bedrijfsprocessen.

Beveiliging

Een alarmsysteem dat meteen afgaat bij een poging tot inbraak. Beveiligingscamera’s die alles vastleggen als er iets gebeurt. Of toegangspoortjes die onbevoegden buiten houden. Met onze moderne beveiligingssystemen- en technieken maken we jouw pand veilig.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Sittard dat je kan helpen op het gebied van werktuigbouwkunde of sprinklerinstallaties? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor als totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Sittard met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Partner in elektrotechnisch onderhoud en beveiligingsinstallaties bij ZOwonen

Als vaste partner van wooncorporatie ZOwonen verzorgen wij al het planmatig elektrotechnische onderhoud en de servicewerkzaamheden aan alle eigen wooncomplexen en het kantoorgebouw. Daarnaast realiseren we bliksem-, brand- en inbraakbeveiliging, noodverlichting, blusmiddelen en de toegangscontrole, door middel van bijvoorbeeld poorten en slagbomen. En als er een storing is? Dan komen we er meteen aan. Zo helpen we ZOwonen een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te leveren aan hun huurders.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Contact met de vestiging Sittard

Ons team staat voor je klaar.046 458 1100

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief