Hoppenbrouwers Schijndel

Spoorlaan 60
5481 SK Schijndel
073 549 2497

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Schijndel

Op zoek naar een installatiebedrijf in Schijndel? Hoppenbrouwers is jouw werktuigbouwkundig partner in de regio. Van de luchtbehandelingssystemen tot koelingsinstallaties en warmtepompen. Met onze oplossingen maken we gebouwen comfortabeler, schoner én duurzamer. Dat doen we voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de montage en leveren service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat jouw werktuigbouwkundige installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Schijndel zijn we altijd dichtbij. Dus heb je hulp nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Alles onder één dak

Zakelijke én particuliere klanten helpen wij op weg naar een duurzame toekomst.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Onze oplossingen

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

 

Op zoek naar een installatiebedrijf in Schijndel dat je kan helpen op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering, beveiliging of sprinklerinstallaties? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken als totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Rob van Thiel
Hoppenbrouwers in Schijndel

“Bij ons installatiebedrijf in Schijndel werken we met 50 medewerkers en een flexibele schil van 20 krachten. We opereren als een projectbureau met verschillende teams, die bestaan uit een projectleider, een werkvoorbereider en meerdere monteurs. Zo hebben we een team technisch beheer, een team nieuwbouw en utiliteit en een team renovatie. Doordat ieder team binnen de werktuigbouwkundige installaties is gespecialiseerd in een eigen werkgebied, heb je als klant altijd te maken met echte experts.”

Vertrouwde gezichten

“Hoppenbrouwers Schijndel werkt zoveel mogelijk met medewerkers uit eigen omgeving, aan projecten binnen onze regio. Daardoor kunnen we kostenefficiënt werken en houden we de lijnen kort. Onze regionale focus heeft ook als gevolg dat je als vaste klant vaak vertrouwde gezichten over de vloer krijgt. We bouwen een langdurige relatie op en schakelen steeds hetzelfde team in voor dezelfde klant. Dat werkt prettig, want zo weet je precies met wie je te maken hebt en wat je kunt verwachten.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Schijndel met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

432 woningen in Uden voorzien van duurzame installaties

In opdracht van woningcorporatie Area Wonen leveren we een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van negen flats met in totaal 432 woningen in Uden. De komende jaren vervangen we de bestaande, gasgevoerde verwarmingsinstallatie in iedere flat door een elektrische variant . Zodat de bewoners hun huizen straks op een energiezuinige manier kunnen verwarmen.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Rob.

Rob van Thiel

Vestigingsleider073 549 2497

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief