Hoppenbrouwers Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoogeveenenweg 91
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
0180 313 799

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar een installatiebedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde en technisch beheer. Wij zijn een echte totaalinstallateur en maken met onze slimme oplossingen gebouwen comfortabeler, schoner én duurzamer.

Daarbij denken we niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen we ook de installatie en leveren we service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn we altijd dichtbij. Dus heb je snel hulp nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Alles onder één dak

Zakelijke én particuliere klanten helpen wij op weg naar een duurzame toekomst.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over de beste oplossing voor jouw pand.

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel dat je kan helpen op het gebied van inbraakpreventie en brandbeveiligingssystemen? Neem ook dan gerust contact met ons op. Hiervoor werken wij samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Mike Stierman
Hoppenbrouwers in Nieuwerkerk aan den IJssel

“Bij ons installatiebedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel werken 40 medewerkers, verdeeld over vier projectteams. Eén team richt zich op de werktuigbouwkundige installaties, één op de elektrotechniek, één op de sanitaire installaties en één op het technisch beheer. Alle teams zijn specialist in hun eigen vakgebied en werken regelmatig met elkaar samen, zodat wij als totaalinstallateur alle installaties van A tot Z kunnen verzorgen. Dat doen we voor zowel particuliere als zakelijke klanten, maar voornamelijk in de utiliteitsbouw.”

Langdurige relaties

“Voor grotere projecten werken we vaak samen in een bouwteam. Dan zijn we al in de beginfase betrokken en kunnen we echt meedenken over de best passende oplossing. Daarbij sturen we zoveel mogelijk op langdurige relaties. Voor sommige klanten in de regio voeren we al meer dan 50 jaar onderhoud uit. Daardoor kennen we ze als geen ander en weten we precies wat hun wensen zijn. Handig, want als we dan een storing moeten verhelpen, een installatie moeten vernieuwen of een verbouwing moeten uitvoeren, weten we precies hoe we ze het beste van dienst kunnen zijn.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Duurzame E- en W-installaties voor het ondernemershuis in Capelle aan den IJssel

Bij de herontwikkeling van het ondernemershuis in Capelle aan den IJssel namen wij alle E- en W-installaties voor onze rekening. Van ledverlichting tot bekabeling en van luchtbehandelingsinstallatie tot sanitair. Ook boorden we 50 lussen in de grond om een bodemwarmtewisselaar te realiseren: een gasloos systeem dat in de winter warmte uit de bodem gebruikt om het pand te verwarmen, en vanaf het voorjaar koude uit de bron haalt om te koelen.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail.

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief