Hoppenbrouwers Middelharnis

Industrieweg 44
3241 MA Middelharnis
0187 482 609

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Middelharnis

Op zoek naar een installatiebedrijf in Middelharnis? Hoppenbrouwers is jouw werktuigbouwkundig partner in de regio. Van warmtepompen tot ventilatiesystemen en het complete sanitair. Met onze technische oplossingen maken we gebouwen comfortabeler, schoner én duurzamer. Dat doen wij met name voor grondgebonden woningen,  appartementencomplexen en utiliteitsgebouwen.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar realiseren ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Middelharnis zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

24/7 storingsdienst

Installatie in storing? Je kunt ons dag en nacht bereiken via 0187 482 609.

Onze oplossingen

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Middelharnis dat je kan helpen op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering of beveiliging? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor als totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Cees Kievit
Hoppenbrouwers in Middelharnis

“Bij Hoppenbrouwers in Middelharnis werken we met vier verschillende teams. Elk team bestaat uit een projectleider, een tekenaar of meewerkend voorman en een aantal monteurs. Voor ieder project kiezen we het best passende team, op basis van zowel beschikbaarheid als specialistische kennis en kunde. Al onze medewerkers tonen eigenaarschap en doen er alles aan om projecten tot een goed einde te brengen. Als klant krijg je dus een installatie zonder dat je er omkijken naar hebt.”

 

Flakkeeënaren onder elkaar

“We zijn van oorsprong een echt Flakkees installatiebedrijf en werken zoveel mogelijk met mensen uit de regio in een straal van een half uur tot maximaal een uur om ons heen. Als Flakkeeënaren onder elkaar weet je wat je aan elkaar hebt: we werken samen op basis van vertrouwen, zijn eerlijk en komen onze afspraken na. En als er toch iets niet goed gaat, kun je ons daarop aanspreken. Dan zullen wij altijd zorgen voor een oplossing. Ons doel is om alles goed te regelen en netjes op te leveren. Pas als dat is gelukt, zijn wij tevreden.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Middelharnis met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Een energiezuinige nieuwbouwwijk
in Pijnacker

In opdracht van Waalbouw werken wij mee aan het nieuwbouwproject Tuindershof in Pijnacker. Een compleet nieuwe wijk met in totaal zo’n 650 energiezuinige woningen, die gefaseerd worden gebouwd. Voor verschillende fases van dit werk verzorgen wij de sanitaire installaties en het loodgieterswerk. Ook installeren we warmtepompen en ventilatiesystemen met warmteterugwinning. Zo realiseren we een comfortabel binnenklimaat voor de bewoners.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Cees.

Cees Kievit

Vestigingsleider0187 482 609

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief