Hoppenbrouwers Hoogeveen

Stephensonstraat 145
7903 AS Hoogeveen
0528 220 555

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Hoogeveen

Op zoek naar een installatiebedrijf in Hoogeveen? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde. Als totaalinstallateur verzorgen wij het complete pakket aan installaties. Zo maken we gebouwen comfortabeler, schoner en duurzamer.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar realiseren ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn met ons bedrijf in Hoogeveen, zijn we altijd dichtbij. Dus heb je hulp nodig? Dan zijn we er zo!

24/7 storingsdienst

Installatie in storing? Je kunt ons dag en nacht bereiken via 0528 220 555.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag met je mee over het juiste ontwerp.

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Meet- en regeltechniek

Opnemers, transmitters, kleppen en regelaars. Alle technische systemen die je gebruikt om metingen uit te voeren én om druk, frequentie of temperatuur van een bepaalde installatie op de gewenste waarde te brengen, kunnen wij voor je installeren.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Hoogeveen dat je kan helpen op het gebied van beveiliging, sprinklerinstallaties of industriële automatisering? Ook daar kunnen we je bij helpen. Wij werken hiervoor samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Paul Peet
Hoppenbrouwers in Hoogeveen

“Bij ons installatiebedrijf in Hoogeveen werken we met een kleine honderd medewerkers, verdeeld over vier verschillende projectteams.  Binnen die teams maken wij geen onderscheid tussen de elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Iedere medewerker heeft dus kennis van beide disciplines en er zit maar één uitvoerder en één projectleider op elk werk. Zij vormen het vaste aanspreekpunt voor de klant en hebben het totale overzicht. Zo valt er nooit wat tussen wal en schip.”

Sterk in maatwerk

“Onze missie is om kwalitatief hoogstaande gebouwgebonden installaties te realiseren. En om dat goed te doen, zetten we bij ieder project de klant centraal. We brengen de wensen in kaart en maken op basis daarvan een eerste ontwerp en calculatie. Wij zijn sterk in maatwerk en dat levert ons veel terugkerende klanten op. Met sommige aannemers werken we al meer dan vijftien jaar samen. Dat is prettig, want zo ontstaat er wederzijds vertrouwen. Je weet dat je het werk met elkaar aan kan.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Hoogeveen met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Een comfortabele en veilige werkomgeving voor M&G Group in Assen

Voor het nieuwe kantoor van M&G Group in Assen verzorgden wij alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. We leverden onder meer datanetwerken, luchtbehandelingskasten en warmtepompen. Ook installeerden wij de beveiligingssystemen, zoals de inbraakinstallaties, geluidsinstallatie en toegangscontrole. Tijdens de uitvoering deden zich een aantal onverwachte uitdagingen voor, maar die wisten we goed te tackelen. Zo is het ons toch gelukt om binnen de afgesproken planning een comfortabele en veilige werkomgeving te realiseren voor de medewerkers.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Paul.

Paul Peet

Vestigingsleider0528 220 555

Recente projecten

Nieuw Renewi pand is succesverhaal

Opdrachtgever
Renewi
Oplossingen
Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde

M&G Group Assen zet grote stappen met nieuwe Oxycom units

Opdrachtgever
M&G Group
Oplossingen
Duurzame energie, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief