Hoppenbrouwers Haarlem

J.W. Lucasweg 14
2031 BE Haarlem
023 531 8744

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Haarlem

Op zoek naar een installatiebedrijf in Haarlem? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot beveiliging en technisch beheer. Wij leveren als totaalinstallateur slimme oplossingen voor high end woningbouw en utiliteit in heel de regio. Zo maken we gebouwen comfortabeler, veiliger én duurzamer.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de montage en leveren service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Haarlem zijn we altijd dichtbij. Dus heb je hulp nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

24/7 storingsdienst

Installatie in storing? Je kunt ons dag en nacht bereiken via 023 531 8744.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over jouw technische vraagstuk.

Beveiliging

Een alarmsysteem dat meteen afgaat bij een poging tot inbraak. Beveiligingscamera’s die alles vastleggen als er iets gebeurt. Of toegangspoortjes die onbevoegden buiten houden. Met onze moderne beveiligingssystemen- en technieken maken we jouw pand veilig.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

 

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Mark Rensel
Installatiebedrijf in Haarlem

“Bij ons installatiebedrijf in Haarlem werken we met veertig medewerkers, verdeeld over vier teams. Twee daarvan richten zich op de utiliteit en elektrotechniek, één richt zich op de beveiliging en één op het technisch beheer. Omdat we veel combiprojecten doen, waarin zowel elektrotechniek als beveiliging samenkomt, werken onze teams nauw met elkaar samen. Voor ieder project is één projectleider verantwoordelijk, maar alle disciplines zijn betrokken om het beste resultaat te leveren.”

Open, eerlijk en transparant

“We werken zoveel mogelijk met lokale medewerkers aan projecten in een straal van maximaal een uur om ons heen. Door die lokale focus staan we dichter bij de klant. We kunnen sneller helpen en verspillen geen tijd aan lange autoritten, maar behouden de focus op ons werk. Bovendien spreken we allemaal dezelfde taal. Onze medewerkers in Haarlem zijn open, eerlijk en transparant. Daardoor weet je als klant precies waar je aan toe bent.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Haarlem met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Elektrotechniek en beveiliging
voor 66 appartementen in Almere

In hartje Almere droeg Hoppenbrouwers bij aan de realisatie van twee complexen met 66 appartementen. We pakten het complete pakket aan elektrotechnische installaties op. Inclusief toegangscontrole, het video-intercomsysteem en de brandmeldingen in de gangen. Door parallel te werken in de twee gebouwen naast elkaar, konden we extra snel leveren aan onze opdrachtgever Kroonenberg Groep. In de piekperiode waren we hier met wel zestien medewerkers tegelijk aan het werk.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met Vestigingsleider Mark.

Mark Rensel

Vestigingsleider023 531 8744

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief