Hoppenbrouwers Goedereede

Provincialeweg 10
3252 LR Goedereede
0187 49 22 24

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Goedereede

Op zoek naar een installatiebedrijf in Goedereede? Hoppenbrouwers is jouw werktuigbouwkundig partner in de regio. Van warmtepompen tot ventilatiesystemen en het complete sanitair. Met onze oplossingen maken we gebouwen comfortabeler, schoner én duurzamer. Dat doen we met name voor grondgebonden woningen, appartementencomplexen en utiliteitsgebouwen.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Goedereede zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Goedereede dat je kan helpen op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering, beveiligingssystemen of sprinklerinstallaties? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor als totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Cees Kievit
Hoppenbrouwers in Goedereede

“Ons installatiebedrijf in Goedereede heeft vier teams met elk hun eigen specialiteit. Twee teams zijn actief in de nieuwbouw. Eén team richt zich op het technisch beheer en onderhoud. En dan hebben we nog een team voor de kortlopende projecten. Al onze medewerkers beschikken over onverschrokken gedrevenheid en gaan er keer op keer voor om er iets moois van te maken. Dankzij hun kennis en kunde kunnen ze op een professionele manier projecten draaien.”

 

Dicht bij de klant

“Als installatiebedrijf in Goedereede staan wij dicht bij de klant. We zijn zo veel mogelijk actief in onze eigen omgeving en bedienen klanten in een straal van maximaal een uur om ons heen. Daarbij stellen we ons op als een echte partner in het werk. Het liefst worden we al in een vroeg stadium bij een project betrokken, zodat we vanuit onze achtergrond over de beste aanpak kunnen adviseren. Samen bedenken we vaak nóg betere oplossingen dan alleen.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Goedereede met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Een comfortabel binnenklimaat voor
100 appartementen in Hellevoetsluis

Hoppenbrouwers Goedereede realiseert de complete werktuigbouwkundige installatie voor project Veerhaven. Een appartementencomplex met maar liefst 100 luxe wooneenheden in Hellevoetsluis. Voor dit werk installeren wij de warmtepompen en de ventilaties met warmteterugwinning. Ook verzorgen wij de sanitaire installaties, inclusief loodgieterswerk. Zo creëren wij een duurzaam en comfortabel binnenklimaat voor de toekomstige bewoners.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Cees.

Cees Kievit

Vestigingsleider0187 49 22 24

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *