Hoppenbrouwers Dongen

Steenstraat 7D
5107 NE Dongen
0162 320 736

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Dongen

Op zoek naar een installatiebedrijf in Dongen? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot beveiliging. Wij leveren slimme oplossingen voor utiliteit en logistiek in heel de regio. Zo maken we gebouwen comfortabeler, duurzamer én veiliger.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Dongen zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over jouw technische vraagstuk.

Beveiliging

Een alarmsysteem dat meteen afgaat bij een poging tot inbraak. Beveiligingscamera’s die alles vastleggen als er iets gebeurt. Of brandmelders die meteen beginnen te loeien bij brand. Met onze moderne beveiligingssystemen- en technieken maken we jouw pand veilig.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Dongen dat je kan helpen op het gebied van werktuigbouwkunde, industriële automatisering of sprinklerinstallaties? Neem ook dan gerust contact met ons op. Hiervoor werken wij als totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Tom de Haas
Hoppenbrouwers in Dongen

“Ons installatiebedrijf in Dongen is een hechte vestiging met vijf verschillende projectteams. Drie daarvan richten zich op utiliteitsprojecten. Eén op kortlopende projecten. En één op beveiliging en technisch beheer. De teams zijn zelfsturend en kunnen de klant elk vanuit hun eigen kracht bedienen. Tegelijkertijd heerst er een enorme saamhorigheid en werkt iedereen nauw met elkaar samen om het beste resultaat te bereiken.”

Klantgericht werken

“Klantgericht werken zit in ons DNA. Het liefst werken wij in de vorm van een bouwteam, zodat we al in het beginstadium met de klant om tafel zitten en vanuit technisch oogpunt kunnen meedenken over het ontwerp van de installaties. Dan brengen we de processen in kaart en stemmen we verschillende onderdelen op elkaar af om de installaties zo efficiënt mogelijk in te richten. Op die manier leveren we op de lange termijn flinke kostenbesparingen op en helpen we onze klanten echt vooruit.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Dongen met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Het grootste én groenste pakketsorteercentrum
van DHL Parcel in de Benelux

Samen met onze collega’s van Hoppenbrouwers Heesch realiseerden we in Zaltbommel het grootste én groenste pakketsorteercentrum van DHL Parcel in de Benelux. Vanuit Dongen plaatsten wij de middenspanningsinstallatie en verzorgden we alle elektrotechniek. Inclusief alle aansluitingen voor de sorteerinstallatie, die sinds de oplevering maar liefst 500.000 pakketten sorteert per dag. Heesch droeg zorg voor de werktuigbouwkundige installaties. Zo leverden we samen echt een totaaloplossing op maat.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Tom.

Tom de Haas

Vestigingsleider0162 320 736

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *