Hoppenbrouwers Deurne

Doctor Huub van Doorneweg 44
5753 PM Deurne
0493 313 962

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Deurne

Hoppenbrouwers Deurne is jouw technisch specialist in panelenbouw, industriële automatisering en elektrotechniek. Wij engineeren, bouwen en leveren besturingspanelen voor grote machines. Ook regelen we de aansturing daarvan door middel van op maat gemaakte hard- en softwareoplossingen. Dat doen we voor grote klanten in de industrie, energie en logistiek.

Daarnaast realiseren wij alle gebouwgebonden elektrotechnische installaties voor utiliteitsgebouwen in de regio. Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zodat alle installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Alles onder één dak

Zakelijke én particuliere klanten helpen wij op weg naar een duurzame toekomst.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Onze oplossingen

Industriële automatisering

Sneller, slimmer, duurzamer en datagedreven produceren? Dat kan met onze industriële automatiseringsoplossingen. Wij ontwerpen hardware, ontwikkelen software en bouwen verdelers. Zo helpen wij jou als een strategisch businesspartner al je doelen te bereiken.

Panelenbouw

Wij ontwerpen, bouwen en implementeren besturingspanelen. Denk daarbij aan besturingskasten voor industriële productielijnen en schakel- en verdeelinrichtingen voor de utiliteit en woningbouw. Hierbij kunnen wij zowel maatwerk leveren als seriematige panelenbouw.

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als verdeelkasten, machineaansluitingen en stopcontacten. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over de technisch beste oplossing voor nu en in de toekomst.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Deurne dat je kan helpen op het gebied van werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek, of technisch beheer? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor als totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Edward Smedts
Hoppenbrouwers in Deurne

“Bij Hoppenbrouwers in Deurne streven we zoveel mogelijk naar strategisch partnerschap. Dat betekent dat we al in een vroeg stadium met de klant om tafel gaan om alle doelen in kaart te brengen. Vervolgens onderzoeken we samen hoe we die het beste kunnen verwezenlijken. Daarbij denken wij vanuit onze expertise proactief mee: hoe kan het nog beter, efficiënter of goedkoper? Zo komen we samen van een idee tot een werkende oplossing.

Lokaal geworteld

Als panelenbouwer en installatiebedrijf in Deurne zijn we lokaal geworteld. We richten ons zo veel mogelijk op klanten in de eigen omgeving en werken met medewerkers uit de buurt. Bijna iedereen spreekt hier Brabants of Limburgs. Die zachte G voelt vertrouwd. Bovendien stelt onze lokale betrokkenheid ons op scherp. Wij willen graag een goede naam houden en zetten daarom net een stapje extra. Wij doen er alles aan om jou als klant te helpen. Daar kan je echt van op aan.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Deurne met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Geautomatiseerde junction boxen
in tussenopslag van RRP in Venlo

Bij de tussenopslag van de Rotterdam-Rijn Pijpleiding Maatschappij in Venlo automatiseerden wij de junction boxen, die het mogelijk maken dat er tussen de verschillende olieleidingen wordt geschakeld. We schreven slimme software en verzorgden een nieuwe besturingskast. Ook legden we alle benodigde bekabeling aan. Een uitdagend project, omdat de installatie continu in bedrijf moest blijven en we hier werkten op een terrein met explosiegevaar.

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Edward.

Edward Smedts

Vestigingsleider0493 313 962

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief