Hoppenbrouwers Breda

Veldsteen 23
4815 PK Breda

076 201 32 00

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Breda

Op zoek naar een installatiebedrijf in Breda? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde. Als totaalinstallateur bedenken wij slimme oplossingen om gebouwen comfortabeler, schoner én duurzamer te maken. Dat doen we voornamelijk voor de utiliteit in de regio.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de montage en leveren service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Breda zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Alles onder één dak

Zakelijke én particuliere klanten helpen wij op weg naar een duurzame toekomst.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot  voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze technisch adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen van A tot Z en denken graag met je mee over de beste oplossing.

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch -beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Breda dat je kan helpen op het gebied van industriële automatisering, beveiliging of sprinklerinstallaties? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Wesley Bleijenberg
Hoppenbrouwers in Breda

“Bij ons installatiebedrijf in Breda werken we met negentig medewerkers, verdeeld over acht teams. We hebben twee KLP-teams die zich richten op de kortlopende projecten. Vier utiliteitsteams die zich richten op de grote projecten. En een team technisch beheer. Tot slot hebben we een team dat zich bezighoudt met particuliere klanten. Alle teams zijn gespecialiseerd in hun eigen discipline en werken vaak integraal samen aan verschillende projecten. Dat is fijn voor de klant, want die heeft zo één aanspreekpunt voor alle installaties.”

Gevoel van een kleine installateur

“We werken van Bergen op Zoom tot aan Oosterhout en van de Belgische grens tot aan Dordrecht. Omdat we zo lokaal opereren, worden we binnen het grote Hoppenbrouwers echt gezien als een kleine installateur. We staan dicht bij de klant, zijn open in onze communicatie en kunnen snel schakelen. Bovendien investeren wij bewust in het werkplezier van onze medewerkers, waardoor je te maken hebt met gemotiveerde mensen die lekker in hun vel zitten en er alles aan doen om jou als klant volledig te ontzorgen.”

 

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Breda met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Een prettige werk- en leeromgeving voor Avans+ in Breda

Bij de verbouwing van Avans+ in Breda verzorgden wij alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. We werkten in een bouwteam samen met alle betrokken partijen en gingen al vroeg met elkaar in gesprek om de beste oplossing te ontwerpen. Zo kozen we er bijvoorbeeld voor om een deel van de bestaande installaties te behouden en te koppelen aan nieuwe installaties. Samen realiseerden we een prettige werk- en leeromgeving, waarmee Avans+ zeker vijftien jaar vooruit kan.

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Wesley.

Wesley Bleijenberg

Vestigingsleider076 201 3200

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief