Hoppenbrouwers Best

Het Zand, I.B.C.-Weg 6
5683 PK Best
0499 329 220

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Best

Hoppenbrouwers Best is een echte sterspeler in de retail. Wij realiseren slimme oplossingen op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en beveiliging. Zoals duurzame ledverlichting, klimaatinstallaties en brandmeld- en ontruimingssystemen. Dat doen we onder andere voor Praxis, Mandemakers Groep en Bijenkorf.

Daarnaast zijn wij actief in de utiliteitsbouw en automotive. We denken niet alleen mee over het beste ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren samen met onze collega’s van andere vestigingen service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat alle installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Alles onder één dak

Van elektrotechnische voorzieningen tot werktuigbouwkundige installaties.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over jouw technische vraagstuk.

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties verzorgen wij op maat gemaakt oplossingen om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Beveiliging

Een alarmsysteem dat meteen afgaat bij een poging tot inbraak. Beveiligingscamera’s die alles vastleggen als er iets gebeurt. Of toegangspoortjes die onbevoegden buiten houden. Met onze moderne beveiligingssystemen- en technieken maken we jouw pand veilig.

Op zoek naar een installatiebedrijf in de omgeving van Best dat je kan helpen op het gebied van industriële automatisering, sprinklerinstallaties of technisch beheer? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor als totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Colin Bink
Hoppenbrouwers in Best

“Bij Hoppenbrouwers in Best werken we met vijf verschillende teams. Een beveiligingsteam, een werktuigbouwkundig team en drie elektrotechnische teams, waarvan er twee actief zijn in de retail en één in de automotive en utiliteit. We bekijken per project welk team de best passende kennis en ervaring heeft om een optimaal resultaat te leveren. En voor wat betreft de retail koppelen we zo veel mogelijk vaste teams aan vaste klanten, zodat we echt een partner kunnen zijn in het werk.”

Conceptkennis opbouwen

“Door te streven naar langdurige relaties, bouwen we ruime conceptkennis op. We weten voor ieder merk precies hoe de winkel eruit moet zien, kennen alle meubels en werken met vaste leveranciers samen in een bouwteam. Daardoor hebben we aan een half woord al genoeg en kunnen we voor onze klanten een beter rendement leveren.

Dit zorgt er ook voor dat we als installatiebedrijf niet alleen in Best actief zijn, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten. We werkten het afgelopen jaar al in Zweden, Oostenrijk, Duitsland, België en Frankrijk.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Best met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Ombouwen van Bruynzeel Keukens als een geoliede machine

Als vaste partner van Bruynzeel Keukens hielpen wij in 2020/2021 bij de ombouw van meerdere winkels naar het nieuwe concept ‘Welkom Thuis’. Wij verzorgden alle elektra, verlichting en data-aansluitingen. Dat deden we volgens een zeer strakke planning: binnen zes weken tijd werd elke winkel volledig gestript én opnieuw ingericht. Een nauwe samenwerking met zowel de klant als andere onderaannemers was daarom van extra groot belang. We werkten dan ook samen als ‘een geoliede machine’.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Colin.

Colin Bink

Vestigingsleider 0499 329 220

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief