Hoppenbrouwers Barendrecht

Bijdorpplein 19
2992 LB Barendrecht
0180 892 540

Bekijk alle vestigingen

Ons installatiebedrijf in Barendrecht

Hoppenbrouwers Barendrecht is een echte specialist in de industriële automatisering. Van complete nieuwbouw tot grondige renovaties en kleine aanpassingen. Wij maken op maat gemaakte hard- en softwareoplossingen voor de besturing van grote installaties in de sectoren water en industrie.

Daarbij zijn we van ontwerp tot installatie betrokken, zodat je als klant nergens omkijken naar hebt. En omdat we lokaal geworteld zijn met ons installatiebedrijf in Barendrecht, zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Industriële automatisering

Sneller, slimmer en duurzamer produceren? Dat kan met onze industriële automatiseringsoplossingen. Wij ontwerpen installaties, ontwikkelen software en bouwen verdelers en besturingspanelen. Zo zorgen we voor toekomstbestendige bedrijfsprocessen.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Barendrecht dat je kan helpen op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, beveiliging of technisch beheer? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor als een totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Samen successen vieren

“Om voor iedere vraag de beste oplossing te bedenken, werken we in de ontwerpfase nauw met de klant samen. We halen de wensen op, brengen de processen in kaart en maken van daaruit het ontwerp. Als de klant akkoord is, gaan we het realiseren.

Na de bouw volgen er nog een aantal functionele tests en als alles werkt, is het tijd om het succes te vieren. Met onze medewerkers, de klant én alle onderaannemers. Want na al dat harde werk, mogen we ook best een beetje trots zijn op wat we hebben gemaakt, nietwaar?”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Barendrecht met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Vier nieuwe rioolgemalen voor
het Hoogheemraadschap van Delfland

Voor het Hoogheemraadschap van Delfland vernieuwden wij de besturingsinstallaties van vier rioolgemalen. In Maasland, De Lier en Maassluis. Een uitdagend project, omdat elk rioolgemaal ondanks de ingrijpende onderhoudswerkzaamheden altijd in functie moest blijven. Dat losten we slim op door eerst een tijdelijk besturingssysteem te ontwikkelen. Zo konden we de ombouw van de gemalen snel en effectief uitvoeren, terwijl het zuiveringsproces van afvalwater gewoon doorging.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met onze vestiging in Barendrecht

Contact met de vestiging Barendrecht

0180 892 540

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief