Hoppenbrouwers Afferden

Van Heemstraweg 47
6654 KD Afferden
0487 – 58 51 00

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Afferden

Op zoek naar een installatiebedrijf in Afferden? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot brand- en inbraakbeveiliging. Met onze oplossingen maken we gebouwen comfortabeler, duurzamer én veiliger. Daarnaast bouwen wij grote schakel- en besturingspanelen voor de industrie en utiliteit.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de montage en leveren service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Afferden zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over jouw technische vraagstuk.

Beveiliging

Een alarmsysteem dat meteen afgaat bij een poging tot inbraak. Beveiligingscamera’s die alles vastleggen als er iets gebeurt. Of toegangspoortjes die onbevoegden buiten houden. Met onze moderne beveiligingssystemen- en technieken maken we jouw pand veilig.

Panelenbouw

Wij ontwerpen, bouwen en implementeren besturingspanelen. Denk daarbij aan besturingskasten voor industriële productielijnen en schakel- en verdeelinrichtingen voor de utiliteit en woningbouw. Hierbij kunnen wij zowel maatwerk leveren als seriematige panelenbouw.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Paul Driessen
Hoppenbrouwers in Afferden

“We werken bij ons installatiebedrijf in Afferden met ongeveer 90 medewerkers, verdeeld over verschillende projectteams. Zo hebben we elektrotechnische teams voor de utiliteit, voor de industrie en voor kortlopende projecten. Daarnaast hebben we een speciaal team beveiliging, een team panelenbouw en een team technisch beheer dat 24/7 bereikbaar is in het geval er een storing is aan een van de installaties. Door integraal samen te werken met onze eigen teams én die van andere Hoppenbrouwers vestigingen, kunnen we onze relaties breed bedienen.”

Meedenkend kennispartner

“We proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen door niet alleen ad hoc brandjes te blussen, maar echt vooruit te kijken naar wat er in de toekomst staat te gebeuren. Daarom gaan we voor ieder werk met onze klant in gesprek en brengen we in kaart wat de wensen, ambities en budgetten zijn. Op basis van al die facetten denken we mee over de beste oplossing. Wij willen een meedenkend kennispartner zijn en vanuit de techniek bijdragen aan een helder ontwerp en een vakkundige installatie die de organisatie verder brengt.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Afferden met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Maatschappelijk project voor Hoppenbrouwers: 17 zorgappartementen Horssen

Als elektrotechnische installateur is Hoppenbrouwers Afferden betrokken bij het regionale, maatschappelijk project waarbij 17 zorgappartementen in Horssen worden gerealiseerd. In opdracht van Zorg voor Horssen wordt samen met aannemer Goed-Bouw en D&B installaties een bestaand kantoor herontwikkeld tot appartementen voor personen die ondanks dementie zelfstandig kunnen én willen wonen, maar die wel beroep kunnen doen op 24- uurs zorg. De bewoners beschikken ieder over een eigen woonunit met complete badkamer en indien gewenst maken ze gebruik van de gezamenlijke leefruimte, woonkamer en keuken. Degene die zorg verlenen, bevinden zich in het zorgcomplex en/of in het nabij gelegen woonhuis. Hierdoor ervaren cliënten een gevoel van vrijheid en wordt de juiste zorg geborgd.

Lees hier meer

Uitbreiding van elektriciteitsnetwerken in opdracht van Qirion

Als vaste partner van Qirion, onderdeel van Alliander NV, helpen wij elektriciteitsnetwerken uit te breiden om te voldoen aan de groeiende vraag naar elektriciteit. Dat deden we in Barneveld bijvoorbeeld door alle gebouwgebonden installaties te realiseren voor drie nieuwe gebouwen. Ook installeerden we de beveiligingskasten én legden we de secundaire bekabeling aan tussen de middenspanningsruimte, beveiligingskasten en trafo’s. Inmiddels zijn we ook actief bij andere regelstations, in onder andere Doetinchem, Neerijnen en Zoeterwoude.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Paul.

Paul Driessen

Paul Driessen0487 - 58 51 00

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief