Van Thiel Optimaal sluit aan bij Hoppenbrouwers

Installatiebedrijf Van Thiel Optimaal, een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek, sluit op 21 juni aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Het familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de installatietechniek wil op deze manier haar klanten een bredere dienstverlening aan kunnen bieden en de continuïteit van haar bedrijf waarborgen. Met deze integratie groeit Hoppenbrouwers naar 22 vestigingen verspreid over het land, waarmee de ambitie om landelijk te opereren verder verwezenlijkt.

 

“Om de continuïteit van ons bedrijf ook in de toekomst te kunnen waarborgen, hebben we aansluiting gezocht bij een financieel gezonde partij.”

 

Van Thiel bestaat sinds 1976 en werd opgericht door Jos van Thiel. Van Thiel begon met twee werknemers in een achtertuin. Van Thiel verzorgt het ontwerp, de aanleg en het beheer van de werktuigbouwkundige installaties in de zakelijke markt met daarnaast hun expertise in het verduurzamen van de consumentenmarkt is een mooie aanwinst voor Hoppenbrouwers.

Lees meer

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Wat betekent dit voor u als klant?

De naam verandert, maar verder zal het voor klanten geen grote merkbare veranderingen met zich mee brengen. De locatie, de medewerkers en dus ook de projectleider(s) en monteur(s) blijven. De vaste, vertrouwde contactpersonen blijven de kwaliteit en service bieden die u mag verwachten.

Neem contact op

Geïnteresseerd in een baan bij Hoppenbrouwers?

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Onze medewerkers staan bij ons op één. Dat vinden we het allerbelangrijkste bij Hoppenbrouwers Techniek. Daarom investeren we in hechte teams waar verbondenheid centraal staat.

We werken graag samen en je kunt op alle collega’s terugvallen, maar hebt ook de vrijheid om zelf beslissingen te maken. We vinden het belangrijk onze medewerkers elke dag uit te dagen om zo samen te blijven groeien.

Bekijk de werken-bij website