Van Thiel Optimaal sluit aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Installatiebedrijf Van Thiel Optimaal, een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek, sluit op 21 juni aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Het familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de installatietechniek wil op deze manier haar klanten een bredere dienstverlening aan kunnen bieden en de continuïteit van haar bedrijf waarborgen. Met deze integratie groeit Hoppenbrouwers naar 22 vestigingen verspreid over het land, waarmee de ambitie om landelijk te opereren verder verwezenlijkt.

“Om de continuïteit van ons bedrijf ook in de toekomst te kunnen waarborgen, hebben we aansluiting gezocht bij een financieel gezonde partij.”

Van Thiel bestaat sinds 1976 en werd opgericht door Jos van Thiel. Van Thiel begon met twee werknemers in een achtertuin. Van Thiel verzorgt het ontwerp, de aanleg en het beheer van de werktuigbouwkundige installaties in de zakelijke markt met daarnaast hun expertise in het verduurzamen van de consumentenmarkt is een mooie aanwinst voor Hoppenbrouwers.

Over Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 20 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De bijna 1700 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.

Benieuwd naar onze vestigingen?

Vestigingspagina’s