Top Installatiegroep gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Hoogeveen en Veendam

Vanaf 17 maart heeft Hoppenbrouwers Techniek alle bedrijfsactiviteiten van Top Installatiegroep, vanPanhuis Hoogeveen, Klein Zakelijk, Drenth Installatietechniek Veendam en TOP Technisch Beheer, overgenomen. Op korte termijn zal de naamsomzetting plaatsvinden naar Hoppenbrouwers Techniek Hoogeveen en Veendam. Een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

Onze leeftijd verplicht ons uit voorzorg na te denken over opvolging van ons bedrijf, zodat de continuïteit voor medewerkers en klanten ook in de toekomst gewaarborgd is”.

Top Installatiegroep bestaat sinds 1994 en is groep met vier bedrijfsonderdelen verspreid over twee vestigingen in Hoogenveen en Veendam. Top Installatiegroep verzorgt het ontwerp, de aanleg en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in de zakelijke markt. De bedrijfsonderdelen opereren landelijk en leveren een totaalpakket voor veelal zakelijke opdrachtgevers in utiliteit, waaronder veel logistieke centra en kantoren.

Over Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 22 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De bijna 1700 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.

Benieuwd naar onze vestigingen?

Vestigingspagina’s