Top installatiegroep gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Hoogeveen en Veendam

Vanaf 17 maart heeft Hoppenbrouwers Techniek alle bedrijfsactiviteiten van Top Installatiegroep, vanPanhuis Hoogeveen, Klein Zakelijk, Drenth Installatietechniek Veendam en TOP Technisch Beheer, overgenomen. Op korte termijn zal de naamsomzetting plaatsvinden naar Hoppenbrouwers Techniek Hoogeveen en Veendam. Een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

 

“Onze leeftijd verplicht ons uit voorzorg na te denken over opvolging van ons bedrijf, zodat de continuïteit voor medewerkers en klanten ook in de toekomst gewaarborgd is”.

 

Top Installatiegroep bestaat sinds 1994 en is groep met vier bedrijfsonderdelen verspreid over twee vestigingen in Hoogenveen en Veendam. Top Installatiegroep verzorgt het ontwerp, de aanleg en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in de zakelijke markt. De bedrijfsonderdelen opereren landelijk en leveren een totaalpakket voor veelal zakelijke opdrachtgevers in utiliteit, waaronder veel logistieke centra en kantoren.

Lees meer

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Wat betekent dit voor u als klant?

De naam verandert, maar verder zal het voor klanten geen grote merkbare veranderingen met zich mee brengen. De locatie, de medewerkers en dus ook de projectleider(s) en monteur(s) blijven. De vaste, vertrouwde contactpersonen blijven de kwaliteit en service bieden die u mag verwachten.

Hans Verra is sinds 2014 werkzaam binnen Top Installatiegroep in de functie van Directeur Bouw & Onderhoud. Met deze ervaring en kennis zal hij de rol als vestigingsdirecteur van Hoppenbrouwers Techniek Hoogeveen en Veendam op zich nemen.

Hans Verra, vestigingsdirecteur Hoppenbrouwers Techniek Hoogeveen en Veendam: ‘’Strategisch gezien vind ik het een goede beslissing om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers Techniek. Onze activiteiten, manier van werken en bedrijfscultuur sluiten goed op elkaar aan. Door onze krachten te bundelen kunnen we de activiteiten van Hoppenbrouwers Techniek nog meer uitbreiden in het Noorden van het land. We kunnen onze relaties nu nóg sneller bedienen door integraal samen te werken met andere Hoppenbrouwers vestigingen. Daarnaast blijven we als zelfstandige vestiging in Hoogeveen en Veendam opereren en zorgt de aansluiting ervoor dat de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf gewaarborgd blijven.’’

Neem contact op

Geïnteresseerd in een baan bij Hoppenbrouwers?

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Onze medewerkers staan bij ons op één. Dat vinden we het allerbelangrijkste bij Hoppenbrouwers Techniek. Daarom investeren we in hechte teams waar verbondenheid centraal staat.

We werken graag samen en je kunt op alle collega’s terugvallen, maar hebt ook de vrijheid om zelf beslissingen te maken. We vinden het belangrijk onze medewerkers elke dag uit te dagen om zo samen te blijven groeien.

Bekijk de werken-bij website