Sprinklerafdeling Service & Onderhoud CCV erkend

De afdeling Sprinkler is volgens het CCV-certificatieschema erkend voor het leveren én onderhouden van sprinklerinstallaties. Deze certificering is belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit van een sprinklerinstallatie en de diensten die geleverd worden.

Opzet sprinklerteam

In april 2018 is de afdeling Sprinkler bij Hoppenbrouwers Techniek aangesloten. In één jaar tijd heeft de afdeling door middel van audits door KIWA de twee erkenningen behaald, waarbij de erkenning voor Service en Onderhoud de kers op de taart is.

Volgens Rob Heijndijk, projectmanager Sprinkler, is het belangrijk dat klanten alleen de samenwerking aangaan met gecertificeerde bedrijven: “Door middel van de CCV-erkenning wordt de kwaliteit van de installatie en de diensten gewaarborgd. Hoppenbrouwers is een bedrijf dat kwaliteit levert. Dit wordt bevestigd met deze certificaten en is terug te zien in ons werk.”

CCV-erkend installateur

Hoppenbrouwers is als CCV-erkend installateur geaudit door KIWA. Conform de certificatieschema’s van het CCV worden o.a. de procedures, de werkzaamheden en projecten gecontroleerd door dit onafhankelijk bureau. Dit brengt bevestiging voor zowel de klant als Hoppenbrouwers dat zij voldoen aan de door de CCV opgestelde kwaliteitsnormen.

Onderhoud Sprinklerinstallatie

Wanneer de sprinklerinstallatie eenmaal is geïnstalleerd, moet deze worden onderhouden volgens de gestelde normen en kwaliteitseisen. Bij Hoppenbrouwers zijn klanten verzekerd dat de sprinklerinstallatie getest en onderhouden wordt door erkende vakmensen en middelen volgens het protocol dat bij de installatie hoort. Na het onderhoud ontvangen klanten een onderhoudscertificaat dat het onderhoud is uitgevoerd conform de voorschriften.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem contact op met:

Kevin van den Dobbelsteen – Servicecoördinator – 06-30964177