RTP Elektrotechniek gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Afferden

Laatste update: 2 november 2022

Sinds 3 mei gaat RTP Elektrotechniek BV uit Afferden, verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek. Met ingang van 31 oktober gaat de naamsomzetting plaatsvinden naar Hoppenbrouwers Techniek Afferden. Een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

“Wij zien de aansluiting bij Hoppenbrouwers als een goede en mooie stap waarmee groei, ontwikkeling, professionalisering en kwaliteit de nodige impuls krijgen”.

Paul Driessen, vestigingsleider Hoppenbrouwers Techniek Afferden: ‘’Strategisch gezien vind ik het een goede beslissing om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers Techniek. Onze activiteiten, manier van werken en bedrijfscultuur sluiten goed op elkaar aan. Door onze krachten te bundelen kunnen we de activiteiten van Hoppenbrouwers Techniek uitbreiden in Gelderland. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. Nu kunnen we onze relaties sneller bedienen door integraal samen te werken met andere Hoppenbrouwers vestigingen. We kunnen in de toekomst naast elektrotechniek ook andere disciplines aanbieden zoals werktuigbouwkunde. Daarnaast blijven we als zelfstandige vestiging opereren en zorgt de aansluiting ervoor dat de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf gewaarborgd blijven.’’

Over Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 20 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De bijna 1600 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.

Benieuwd naar onze projecten?

Vestigingspagina