fbpx

Water- en afvoervoorziening bij Swietelsky

Water- en afvoervoorziening bij Swietelsky

Nieuw kantoorpand voor Swietelsky

Swietelsky is een van oorsprong Oostenrijks concern dat in steeds meer landen is vertegenwoordigd. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn werkmethodes, die duurzaam, effectief en efficiënt zijn. Swietelsky ontwikkelt namelijk eigen machines die in staat zijn in één beweging het spoor en ballastbed (stenen waarin de bielzen liggen) te vervangen.

Vlak na pasen zijn we begonnen met het realiseren van het nieuwe kantoorpand voor Swietelsky in Oisterwijk. We namen een kijkje bij onze collega’s van de werktuigbouwkundige afdeling Thomas van den Dungen, Hulpmonteur, en Remco Paaijmans, Leidinggevend eerste monteur.

Thomas van den Dungen: “Wat we hier vooral doen is loodgieterswerk. We zorgen voor de water- en afvoervoorzieningen en de verwarming. Het is leuk om een keer met wat minder mensen op de bouw te staan. Zeker ook een groot verschil in de bouwkeet!”

Remco Paaijmans: “Het voornaamste van de verbouwing is dat de temperatuur van het nieuwe kantoorpand behaaglijk is voor de medewerkers. Met nog twee andere bedrijven zal het kantoorpand van de totale W- installatie worden voorzien. Gezien de tijdsdruk was het een uitdaging voor ons om het pand op 1 augustus op te leveren maar dit is gelukt.”