Onderhoud bij Waterschap De Dommel Onderhoud bij Waterschap De Dommel
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Waterschap de Dommel

Onderhoud bij Waterschap De Dommel

“De kracht zit echt in hun mensen”

Waterschap De Dommel is dé waterpartner in Midden-Brabant. Samen met andere partijen zorgen ze voor droge voeten, voldoende en schoon water. Peter Scharroo, medewerker Technische dienst bij het Waterschap houdt zich dagelijks bezig met het beheren van de mechanische en elektrotechnische installaties voor waterzuiveringsinstallaties, gemalen en regelstations van het Waterschap.

Peter Scharroo;”Waar we eerst het onderhoud en reparaties van de installaties binnen het Waterschap zelf uitvoerden merken we nu steeds vaker dat de behoefte ontstaat om meer door externe partijen te laten doen. We zien dat de technieken en software programmeringen steeds meer specialistisch werk zijn geworden waardoor we de kennis van derden steeds vaker nodig hebben. We maken daarom al jaren gebruik van de expertise van Hoppenbrouwers. Met de nieuwe technieken is het voor ons mogelijk om op afstand al inzicht te hebben in de installatie en productie. Het beheer wordt hierdoor steeds makkelijker. We kunnen visueel zien waar de knelpunten zitten en hierop snel reageren.

Hoppenbrouwers is gespecialiseerd in besturingstechnieken en software, bij onderhoud of storingen komen ze altijd tot de juiste oplossing. Ze kijken naar een breder perspectief waardoor je je echt als klant behandeld voelt, dit zie je niet altijd bij andere installateurs. De kracht zit echt in hun mensen.”