Zorgappartementen in De Lange Akker

57 Nieuwbouw Zorgappartementen
De Lange Akker

In 2016 startte het project De Lange Akker aan de Bosscheweg in Berkel-Enschot. De Lange Akker, een bekend begrip voor de inwoners van Berkel-Enschot, is getransformeerd van een monumentaal kantoorpand naar een nieuw appartementencomplex met twee zijvleugels. In totaal zijn hier 57 nieuwbouw huurappartementen opgeleverd waar men zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen, maar verzekerd is van hulp en zorg, wanneer dat nodig is.

BIM en LEAN

Voor dit project realiseerde wij de elektrotechnische installaties en werd er gewerkt in een bouwteam op basis van LEAN en volgens de BIM methodiek (3D ontwerp).
Begin 2018 is de bouw is afgerond en zijn de huurappartementen opgeleverd aan haar bewoners. Voor meer informatie ga naar de website http://www.delangeakker.nl

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief