Van Mossel Occasion

Opdrachtgever
Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

Van Mossel is een automotive bedrijf met niet alleen autodealers, ook bieden ze services aan in schadeherstel en lease. De visie van Van Mossel sluit goed aan bij die van Hoppenbrouwers: het is een familiebedrijf, investeren in de persoonlijke ontwikkeling van het personeel en willen lokaal aanwezig zijn voor klanten. Hoppenbrouwers heeft meerdere vestigingen voor Van Mossel mogen verbouwen en uit dat vertrouwen mochten we ook aan de slag in Tilburg voor de uitbreiding van de showroom. Voor de aanbouw is Hoppenbrouwers verantwoordelijk voor het installeren van de elektrotechnische-, werktuigbouwkundige– en brandmeldinstallaties. Daarnaast onderhouden we de installaties van de vestiging.

Retail is een van de markten waar Hoppenbrouwers actief is. Nieuwe werktuigbouwkunde of elektrotechnische installaties kunnen een winkel meer efficiëntie en comfort bieden. Zo maakt een goed klimaatsysteem het prettiger om in uw winkel te verblijven, zorgen beveiligingssystemen voor een optimale veiligheid en zijn er diverse duurzame oplossingen mogelijk.

 

Hoppenbrouwers weetjes #4 – Hoe kan je een airco laten koelen én verwarmen?

In onze miniserie ‘Hoppenbrouwers Weetjes’ gaan we op onderzoek uit en worden de vragen beantwoord door onze vakmensen. In de vierde aflevering gaat Tim langs bij Van Mossel SEAT & SKODA Tilburg en stelt zichzelf de vraag ‘Hoe kan je een airco laten koelen én verwarmen?’

 

Secuur & Nauwkeurig

Onze installaties zijn voelbaar aanwezig, maar niet altijd zichtbaar. Zeker in de Retail zorgen wij dat alles netjes is weggewerkt.

1-op-1 contact

Als klant heb je één contactpersoon, die alles intern coördineert. Zo schakelen we snel en houden we ons aan de strakke planning.

Efficiënt

Wij plannen onze werkzaamheden zo dat je zo min mogelijk last van ons hebt en je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief