Toen Bart Vogels startte met de verbouwing van de keuken voor restaurant Etenstijd in Uden dacht hij dat hij begon aan een relatief kleine klus. ‘Even’ de keuken verbouwen met zijn team van Beheer, Onderhoud & Service werd een flink project waar meerdere disciplines en vestigingen bij kwamen kijken en dat afgelopen zomer is opgeleverd met een prachtig resultaat: Restaurant Etenstijd in Uden heeft een flinke metamorfose ondergaan en is klaar voor de toekomst.
Klein project
In 2018 wordt Bart Vogels, werkvoorbereider Service, gevraagd door zijn collega Wim Vromans voor een klein, elektrotechnisch project in Uden. Van Bon, inmiddels Hoppenbrouwers Heesch, ging daar aan de slag voor het nieuwe restaurant Etenstijd. Bart, toen nog in de veronderstelling dat het ging om een kleine verbouwing, wilde al snel aan de slag gaan met dit project en ging voor een eerste kennismaking langs op de locatie: “Het restaurant heeft zich gevestigd in het voormalig V&D-pand. Volgens het V&D-concept zat er altijd een roltrap in het midden. Dit gat was volledig dicht gestort. Het restaurant lag echter op de eerste verdieping en daarboven bevinden zich nog enkele verdiepingen met woningen. Het was een groot kaal, wit hok. Ik dacht hoe moeten we dit aanpakken?”
Groei van project & team
Het maken van plannen, het compleet maken van tekeningen heeft vervolgens bijna een jaar geduurd. In datzelfde jaar verandert er naast het project nog meer, want Van Bon sluit zich aan bij Hoppenbrouwers en het team wordt groter. Daarmee ook het project, want naast de elektrotechnische werkzaamheden dat normaal gesproken tot de werkzaamheden van Bart en zijn team hoort, komt ook de installatie van de werktuigbouw bij hen te liggen dat collega Erwin Delauw oppakt vanuit de vestiging in Heesch. Ook collega Wilko Foolen van Hoppenbrouwers Best sluit aan voor de installatie van camera en inbraakbeveiliging. De klus telt dan ineens 7 medewerkers van verschillende disciplines en verschillende vestigingen. Als één Hoppenbrouwers zetten zij de schouders eronder.