Nieuwe aardappel ontvangst- en schilinstallatie voor Aviko Rixona

Disciplines
Industriële automatisering

Aviko Rixona kwam bij ons met een duidelijke wens: Er moest een aardappel ontvangst- en schilinstallatie ontwikkeld worden ter uitbreiding op de bestaande fabriek in Oostrum. Wij werden gevraagd om het industriële automatiseringsgedeelte voor onze rekening te nemen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van industriële automatisering én binnen de foodsector, hebben we dit project volledig turnkey gerealiseerd. 

Een mooi project waar wij de hardware engineering, de software engineering, panelenbouw, het installatiewerk en het testen en bedrijfstellen realiseren. Ook de nazorg is voor onze rekening middels het afgesloten onderhoudscontract. Projectleider Sjef Borgmans: “Dit is voor ons als cluster industriële automatisering een project om onze vingers bij af te likken. Zowel de onderlinge samenwerking bij onze collega’s, als de samenwerking met andere bouwpartners verliep optimaal waardoor we als een geoliede machine dit project hebben kunnen realiseren. Met alle uitdagingen die ons voor de voeten kwamen. Deze foodprojecten, die smaken altijd naar meer.”

“Een project om onze vingers bij af te likken.”

Heb je een vraag?

Neem contact met Niels op.
Wij denken graag met je mee.

Stel je vraag

Niels van Kuijk

Commercieel adviseur Food & Beverage06 - 22917533

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief