Preston Palace klaar voor een duurzame toekomst

 

Disciplines
Energietransitie Werktuigbouwkunde

All-inclusive Family Resort Preston Palace wil het beste voor haar gasten. Daarom was het tijd voor een verduurzamingsslag. De in totaal 318 luxe hotelkamers worden vanaf nu gasloos verwarmd en verkoeld. 

Jurgen Holslag, projectleider KLP en Service uit Almelo, mocht met zijn team aan de slag bij het populaire familie resort. “We plaatsten diverse City Multi VRF-systemen, waardoor de gasten van Preston Palace de hotelkamers individueel en energie-efficiënt kunnen koelen of verwarmen. Dit verhoogt het comfort aanzienlijk”, geeft Jurgen aan.

Efficiënt werken in een 24-7 bedrijf

Omdat het resort niet zomaar een half jaar dicht kan, moet er slim gewerkt worden. Jurgen: “Voor iedere kamer krijgen we vier dagen de tijd. Wekelijks zijn we van maandag 11.00 tot vrijdag 15.00 in 16 kamers aan het werk. Daarna volgt er een week waarbij we in de gangen het benodigde aan leidingwerk en kabels installeren. Ik ben er enorm trots op, dat onze monteurs deze tweewekelijkse sprint iedere keer weer halen.”

Soepele routine

Dat de verduurzamingswerkzaamheden zo soepel verlopen, heeft alles te maken met de goede samenwerking tussen de verschillende partijen. “Preston Palace heeft een eigen afdeling Techniek & Onderhoud. Samen met hen, en de onderaannemer, zetten we alles op alles om de gestelde deadlines te halen, waardoor de kamers snel weer gebruiksklaar zijn voor de gasten. Nadat we de eerste kamers hadden gedaan, ontstond er een soepele routine waarin alle betrokkenen elkaar goed wisten te vinden”, vertelt Jurgen.

Van vertrouwen naar nieuwe opdracht

Het vertrouwen dat Preston Palace aan Hoppenbrouwers Techniek geeft, zorgt ervoor dat de monteurs van team KLP kunnen uitblinken. Jurgen: “Vertrouwen is erg belangrijk. Daarnaast komen wij altijd onze afspraken na. Wat we beloven, doen we ook en als er dan toch iets fout gaat lossen we het op. En dat deze samenwerking goed bevalt, blijkt wel uit de nieuwe opdracht die we onlangs vanuit Preston Palace hebben ontvangen. Bij de realisatie van het nieuwe à la carte restaurant Pizza Van Enzo mogen we binnenkort de E- en W-werkzaamheden verzorgen.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief