38 nieuwbouwwoningen in Lent

Disciplines
Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

De woningbouwsector is een sector waarin Hoppenbrouwers al jaren opereert. De kans om de werktuigbouwkundige installaties te realiseren voor nieuwbouwproject de Stelt, werd door Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen dan ook met beide handen aangegrepen. Het elektrotechnisch team van Nick Clevers werkt samen met vestigingsleider Rick Schraven en het werktuigbouwkundig team van Bert Gunsing hard om Lent 38 nieuwbouwwoningen rijker te maken.

Duurzaam installeren vanuit verschillende disciplines

Het nieuwbouwproject betreft 22 boomgaardwoningen en 16 dijkwoningen. De boomgaardwoningen zijn bijzonder hoogwaardig qua materiaal, duurzaamheid en afwerking. “Zo worden de woningen verwarmd door middel van stadsverwarming, in plaats van door een warmtepomp”, vertelt Nick Clevers. “Om de installaties in de woningen tijdig te kunnen realiseren, hebben we vanuit de Elektrotechniek zo’n zes jongens op de bouw rondlopen en vanuit de Werktuigbouwkunde zo’n vier à vijf. Dat we in één project installaties mogen verzorgen vanuit verschillende disciplines, is natuurlijk heel erg gaaf.”

“Een mooie kans om mee te mogen bouwen aan duurzame woningen.”

Korte lijntjes voor een succesvolle samenwerking

Heijmans is voor Hoppenbrouwers geen onbekende partner. Nick: “We zijn er trots op dat wij in Nijmegen dit project aan het realiseren zijn. Samen met Heijmans werken we hard om aan de klantwens te kunnen voldoen. De jongens in de uitvoering hebben meerdere keren per week overleg met elkaar en ook zitten we met het team wekelijks samen op locatie om de planning, werkzaamheden en de huidige status te bespreken. Een goede communicatie en korte lijntjes zijn belangrijk om de samenwerking succesvol te laten verlopen.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief