Nieuwbouw in de wijk ‘De Volgerlanden’

Disciplines
Werktuigbouwkunde

Jouw woning zelf samenstellen? Aan de rand van de wijk “de Volgerlanden” zijn 32 woningen gerealiseerd onder het Pluswonen bouwconcept. En dit in eigen ontwikkeling van de toekomstige bewoners.

Het project betreft koopwoningen die door de koper zelf samengesteld konden worden door gebruik te maken van een woonconfigurator. Er was onder andere keuze in de kleur van metselsteen, kleur van de draaiende delen in de houten kozijnen, de vorm van het dak, de gevelindeling van de voor-en achtergevel en de plattegrond indelingen. Bovendien konden er tal van bouwkundige opties gekozen worden. Denk aan een uitbouw, openslaande tuindeuren, erker, frans balkon, dakterras, dakkapel en meer! Met de online woningconfigurator zijn ook de kosten voor de koper direct inzichtelijk.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief