Luxe woontoren Tilburg

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

Bouw Luxe woontoren Tilburg

De Westpoint Tower en Wing combineren uitstraling met luxe wonen. De Westpoint Tower heeft een hoogte van 143,1 meter en is daarmee de op één na hoogste woontoren en het op twee na hoogste gebouw van Nederland. De hoogbouw telt 47 verdiepingen en omvat 154 appartementen.

Woonverfijner Hoppenbrouwers Techniek is voor het project ingehuurd om het domotica vraagstuk in te vullen. Hierbij is er geholpen met het ontwerp van infrastructuur, ontwikkeling van de (virtuele)menukaart met keuze-mogelijkheden, de voorlichtingsbijeenkomsten, de individuele bewonersbegeleiding en de begeleiding van de uitvoering van de samenwerkende partijen. Van tijd tot tijd komen nog steeds bewoners bij De Woonverfijner voor aanvullende opties ter verhoging van het woongenot.

Samenwerking

Opdrachtgevers: Alle bewoners
De Woonverfijner: Hoppenbrouwers Techniek te Dongen
Architect: van Aken architecten te Eindhoven
Bouwkundig aannemer: Ballast Nedam Bouw

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief