Kunstobjecten aangelicht

Disciplines
Elektrotechniek

Kunstobjecten aangelicht

In opdracht van BAM Groep heeft Hoppenbrouwers de werkzaamheden voor het aanlichten van kunstobjecten naast de N261 mogen realiseren. Het gaat hierbij niet om functionele straatverlichting maar om het aanlichten van de objecten met LED-RGB en LED-spots.

De weg van Tilburg naar Waalwijk is voorzien van tien kunstobjecten die geplaatst zijn bij de viaducten, fietspaden en bruggen.

De N261 is aangelegd in de jaren ’80. Anno 2014 kon de weg de hoeveelheid verkeer niet meer aan. Dat zorgde voor meer ongevallen, vooral kop-staart botsingen op de kruispunten met verkeerslichten. Er is nu al geruime tijd gewerkt aan de N261, met als eindresultaat: een weg met ongelijkvloerse kruisingen. Er zijn geen verkeerslichten meer geplaatst wat de verkeersveiligheid ten goede zal komen.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief