IOLAN B.V. voldoet aan de arbeidseisen

Disciplines
Beveiliging Technisch Beheer

IOLAN B.V. is een specialist in integrale gebouw beveiligingssystemen binnen de rijksoverheid, justitiële inrichtingen, gezondheidszorg, onderwijsinstellingen en de industrie. Met een eigen productielijn ontwikkelen zij in eigen huis de hardware en software producten voor deze markten.

Hoppenbrouwers realiseert al jaren voor IOLAN B.V. de besturingskasten (klemmenkasten). Recent werden wij ook gevraagd voor een NEN3140 inspectie en het keuren van de arbeidsmiddelen. Wij hebben op basis van de constateringen uit de inspectie een rapportage uitgeschreven met de benodigde herstelwerkzaamheden voor de installatie. Deze zijn vervolgens uitgevoerd en het certificaat voor de arbeidsmiddelen keuring is inmiddels afgegeven. IOLAN B.V. voldoet hiermee weer aan de door de arbeidsinspectie gestelde eisen.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief