Projectvideo Realisatie Sportschool Gymworld

Disciplines
Beveiliging Duurzame energie Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

Gemeente Zoetermeer heeft de ambitie de stad een stukje gezonder, socialer en mooier te maken. Het antwoord hierop was Gymworld: een nieuwe, aantrekkelijke gymnastiek accommodatie dat ruimte biedt aan 4000 sporters. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp en dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2020 won Gymworld de Gemma Smid Architectuur Publieksprijs.

Bouwgroep Remmers betrok Hoppenbrouwers voor de installaties en als lid van het bouwteam. Van de eerste schets tot oplevering waren wij betrokken als strategische business partner. Een van de wensen van Gemeente Zoetermeer was om het pand energieneutraal te maken. Met dit uitgangspunt zijn alle installaties ontworpen. Hoppenbrouwers is verantwoordelijk voor alle installaties in het gebouw: de zonnepanelenautolaadpalen, alle elektrabrandmeldinstallatiesbeveiligingsinstallaties, het gebouwbeheersysteem, de warmtepompen, de klimaatinstallaties, waterafvoersystemen en de vloerverwarming.

Gemeente & overheid ontzorgen

Gemeente en overheid is één van de markten waar Hoppenbrouwers actief is. Van nieuwbouw of renovatie tot aan het beheer van de installaties. Ook voor gemeente- en overheidsinstanties voeren wij mooie projecten uit. We denken graag mee over de vraag en realiseren, inspecteren, repareren en onderhouden de technische installaties.

3 voordelen van een samenwerking met Hoppenbrouwers

  • Strategische businesspartner
    Wij zijn niet alleen een technisch dienstverlener die projecten succesvol afrondt. Wij zijn jouw partner die vanaf het eerste moment proactief meedenkt en adviseert. Over nu én over de toekomst.
  • Duurzaam installateur
    Alle facetten voor een milieubewuste toekomst vind je bij ons onder één dak. Wij denken graag mee hoe we jouw pand duurzaam en toekomstbestendig kunnen maken én voldoen aan de wet- en regelgeving.
  • Topkwaliteit
    We zijn alleen tevreden als onze klant tevreden is. Onze vakmannen en vakvrouwen weten precies wat de klant wil en leveren technische topkwaliteit.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief