Gemeente Heerlen

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Technisch Beheer

Toegangscontrole systeem voor Gemeente Heerlen

Ondanks de grootte van de organisatie zijn de lijnen erg kort. Jack Theunissen, stafmedewerker bedrijfsvoering Facilities bij Gemeente Heerlen: “Binnen Gemeente Heerlen maken we sinds 2003 al gebruik van het huidige toegangscontrolesysteem verspreid over zeven locaties. De systemen staan in verbinding met elkaar via één centraal netwerk binnen Gemeente Heerlen. Het is een zeer uitgebreid systeem waar ontzettend veel in mogelijk is. De gebruiker die een streng toegangsbeleid hanteert kan dit systeem optimaal benutten.

Hoppenbrouwers voert het periodiek en correctief onderhoud van het toegangscontrolesysteem binnen deze locaties uit. Tijdens het onderhoud vindt er een jaarlijkse controle plaats van het tijdregistratiesysteem, de toegangspoorten en het toegangscontrolesysteem. Wij hoeven hier zelf niet op aan te sturen, ze weten de weg en wat er moet gebeuren.

Hoppenbrouwers vervult voor ons een bredere rol, ze sturen ook de bouwkundig aannemer, leveranciers van de toegangspoorten en het toegangscontrolesysteem aan. Onze ervaring met de medewerkers is dat de lijnen, ondanks de grootte, kort zijn. Dit werkt erg prettig. Daarbij weten we dat ze bij een storing of incident altijd snel en adequaat reageren. En dat geeft zekerheid, we doen tenslotte niet voor niets sinds 2003 al zaken met Hoppenbrouwers.”

Dit werkt erg prettig. Daarbij weten we dat ze bij een storing of incident altijd snel en adequaat reageren. En dat geeft zekerheid.

Jack TheunissenStafmedewerker bedrijfsvoering Facilities bij Gemeente Heerlen

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief