FAXX Gebouw Tilburg

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Technisch Beheer

Samen met Van de Ven Bouw en Ontwikkeling realiseerden we de nieuwbouw van het Faxx gebouw, een nieuw kantoorpand aan de Tivolistraat te Tilburg. Het is een zeer duurzaam gebouw, geheel ontwikkeld volgens de richtlijnen van BREEAM Excellent en biedt ca. 3.000m2 aan creatieve ruimte.

Met een score van 76,93% is het ontwerpcertificaat BREEAM Excellent voor dit project behaald.

Op 9 december 2015 is het BREEAM-oplevercertificaat afgegeven. Voor het **** Excellent certificaat is een minimale score van 70% geëist. Door het hele bouwteam is een score van 77,63% gehaald, ruim boven de gesteld eis.

Corné Maas, projectleider Hoppenbrouwers; “Ons ontwerp voor energiezuinige verlichting en flexibele armaturen en multizuilen zijn volledig volgens de BREEAM eisen gerealiseerd. De verlichting voldoet hiermee aan de eisen voor een prettige werkplek, welke we kunnen onderbouwen met berekeningen vanuit de ontwerpfase en meetstaten bij oplevering van het FAXX gebouw.”

Download BREAAM certificaat: Certicicaat FAXX

Ons ontwerp voor energiezuinige verlichting en flexibele armaturen en multizuilen zijn volledig volgens de BREEAM eisen gerealiseerd

Corné MaasHoppenbrouwers

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief