Zonnepanelen op huis van familie Boonstra

Ik wil alles wat een draadje heeft door Hoppenbrouwers laten uitvoeren

De heer Boonstra uit Berkel-Enschot; “De interesse voor zonnepanelen is jaren geleden al ontstaan. De fluctuerende en alsmaar stijgende energieprijzen en de wens om verantwoord te willen ondernemen hebben er toe geleid dat ik in 2013 op zoek ging naar een specialist. Uit een selectie van drie aanbieders was Hoppenbrouwers de partij voor mij die esthetisch prachtige zonnepanelen van kwaliteit kon leveren. Theo Raaijmakers heeft mijn aanvraag naar alle tevredenheid opgepakt. Hij reageerde snel en adequaat waardoor ik op de dag van aanvraag de offerte al in mijn mailbox ontving.

Met 21 zonnepanelen heb ik afgelopen jaar al een opbrengst van ruim 5450 Kilowattuur gerealiseerd. Dat is enorm en het leuke is dat je het kunt monitoren en je zo nog bewuster met energie omgaat.

Buiten het financiële voordeel werken zonnepanelen ook isolerend. Subsidies en de teruggave van BTW maken het zeer interessant om te investeren in zonnepanelen en je bent maatschappelijk verantwoord bezig. Ik hoop dat velen mij volgen en de stap naar zonnepanelen zullen maken.

Ik ben echt heel tevreden over de installatie van de zonnepanelen en heb Hoppenbrouwers daarna ook ingeschakeld voor aanpassingen in mijn meterkast en de installatie van elektronische beveiliging. Hoppenbrouwers staat voor one-stop-shopping en levert de kwaliteit die je mag verwachten. Inmiddels wil ik alles wat een draadje heeft door Hoppenbrouwers laten uitvoeren”.

“De interesse voor zonnepanelen is jaren geleden al ontstaan. De fluctuerende en alsmaar stijgende energieprijzen en de wens om verantwoord te willen ondernemen hebben er toe geleid dat ik in 2013 op zoek ging naar een specialist".

De heer Boonstra Berkel-Enschot

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief