EVE Tilburg

Disciplines
Elektrotechniek

Een sfeervolle horecagelegenheid

In december 2017 opende EVE Tilburg haar deuren in de Spoorzone. Een sfeervolle horecagelegenheid op een bijzondere locatie: de zaak werd ontwikkeld in een monumentale treinloods. Eigenaar Ronald van den Ende vertelt: “Dit stelde flink wat eisen aan de bouw. Zeker omdat we streefden naar een hoog niveau qua uitstraling en inrichting. Mede om die reden benaderde ik Hoppenbrouwers als één van de E-installateurs.”

Ronald vertelt verder: “De casco herontwikkeling van ons pand werd uitgevoerd door BAM. Maar voor de E-installatie op gebruikersgebied ging mijn voorkeur uit naar een bedrijf uit de buurt. Ik woon zelf in Udenhout en ben daarom bekend met Hoppenbrouwers. Toen ik hen benaderde, had ik direct het gevoel dat het goed zou komen. Hoewel Hoppenbrouwers een groot bedrijf is, voelt dat helemaal niet zo. Je hebt van begin af aan te maken met één team, één aanspreekpunt en steeds dezelfde mensen over de vloer. Precies wat ik zocht!”

Hoge eisen

In zijn nevenfunctie als bouwcoördinator was Ronald nauw betrokken bij het hele bouwproces. “Ik wist goed wat ik wilde, maar heb zelf geen technische achtergrond. Hoppenbrouwers heeft daarom – in een hele korte tijd – de technische vertaalslag gemaakt en mijn wensen voor wat betreft de elektrotechnische installaties op papier gezet. Voor nu én de toekomst. Omdat EVE gevestigd is in een oud, monumentaal pand, konden we maar één keer de grond in. Alles moest in één keer goed én met mogelijkheden om te kunnen groeien. De eisen op het gebied van elektra waren hoog. We kozen bijvoorbeeld voor een gebouwbeheersysteem, koken op inductie en wilden diverse extra stroompunten. Dat vraagt om een hoge capaciteit. Hoppenbrouwers zorgde er mede voor dat aan al onze wensen werd voldaan en dacht met ons mee, zodat we soms zelfs geld konden besparen.”

Samenwerken met installateurs

Op E-gebied werkte EVE samen met vier installateurs. “Een uitdaging”, geeft hij toe. “Een goede samenwerking tussen de verschillende partijen was onmisbaar. Waar houdt de één op en start de ander? Alle werkzaamheden moesten naadloos op elkaar aansluiten. Het feit dat deze samenwerking goed is gegaan zegt wat over alle partijen. Als er al discussies waren, dan losten de installateurs dit samen op. Precies wat je wilt als opdrachtgever.” Soms werd er best wat van Hoppenbrouwers en de andere partners gevraagd, vertelt Ronald. “Vlak voor de installatie kregen we bijvoorbeeld de mogelijkheid om upgrades aan apparatuur door te voeren. Hierdoor moesten er op elektrotechnisch gebied alleen wel wat aanpassingen worden gedaan. Voor Hoppenbrouwers was dit geen problemen. ‘Dat gaan we regelen’, zeiden de monteurs. En zo gebeurde het!”

Gevoel van een familiebedrijf

Het moge duidelijk zijn: Ronald is erg tevreden over het resultaat en de samenwerking. “Nog steeds bel ik Hoppenbrouwers wanneer er iets moet gebeuren op het gebied van elektrotechniek. Zij ontzorgen mij volledig. Ik krijg direct de juiste persoon aan de lijn en het werk wordt uitgevoerd door de monteurs die ik ken en ik dus niets hoef uit te leggen. Het contact is vertrouwd, prettig en betrokken. Het werken in teams zorgt ervoor dat je nog steeds het gevoel hebt dat je zaken doet met een familiebedrijf. Dat vind ik heel fijn!”

Nog steeds bel ik Hoppenbrouwers wanneer er iets moet gebeuren op het gebied van elektrotechniek. Zij ontzorgen mij volledig.

Ronald van den EndeEVE Tilburg

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief