Een nieuwe skybox bij Willem II

Disciplines
Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

In opdracht van Willem ll en Tricorp werd binnen drie weken een nieuwe skybox gerealiseerd. De voormalige omroepruimte in het stadion heeft plaats gemaakt voor een sfeervolle ruimte waar ongeveer 40 personen iedere wedstrijd genieten van het spel, drankjes en hapjes uit eigen bar en keuken.

De mooiste plaats in het stadion

Frank Brugel, Accountmanager bij Willem ll: “Voorheen stond hier een getimmerd hok waar tijdens de wedstrijd de supporters en sponsoren werden voorzien van wedstrijdinformatie en muziek. Tegenwoordig zitten de omroepers met een goede uitrusting en laptop op de tribune. Omdat alle businessrooms verhuurd waren gingen we op zoek naar andere mogelijkheden. Dat bracht ons op het idee om op deze plaats een nieuwe skybox te maken, de mooiste plaats in het stadion. Om als hoofdsponsor op de eerste verdieping te zitten maakt het extra bijzonder. Op dit punt staan ook de camera’s tijdens elke wedstrijd opgesteld. Dat hebben we zo gelaten voor de extra voetbalbeleving die het met zich meebrengt.

Selectie vanuit het sponsornetwerk

De businessclub van Willem ll bestaat uit meer dan 500 bedrijven. Deze bedrijven steunen de club maar vormen daarnaast ook een groot netwerk. We stimuleren het onderling samenwerken en geven daar zelf het goede voorbeeld in. Voor deze verbouwing hebben we partijen geselecteerd uit ons sponsornetwerk. We hebben al een lange relatie met Hoppenbrouwers Techniek en een aantal jaren geleden was Sebregts hier ook nog sponsor. Het was voor ons een logische keuze om dit project samen met Hoppenbrouwers te realiseren.

Project skybox

Wij vinden het belangrijk dat alles goed functioneert en dan heeft Hoppenbrouwers wel de naam dat ze de kwaliteit kunnen leveren die ze beloven. De korte doorlooptijd van het project zorgde voor extra uitdagingen, ook omdat alles hier omheen doorgaat. Er moest gesloopt worden en het leidingwerk moest worden verlegd. Er waren dagen bij dat hier 15 man rondliep van verschillende bedrijven om op tijd klaar te zijn. Uiteindelijk is de geplande opleverdatum van november 2015 gehaald.

De skybox is zeer luxe ingericht en heeft een bar met eigen keuken waar iedere wedstrijd voor de gasten wordt gekookt. De box is voorzien van airco en aan de muur hangt een iPad waarmee de muziek bediend kan worden. Wij zorgen voor de basisvoorzieningen en de huurder van de businessunit zorgt zelf voor de aankleding. Daardoor heeft iedere businessunit bij Willem ll een eigen uitstraling.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief