Werktuigbouwkunde voor de Rooi Pannen

Disciplines
Werktuigbouwkunde

Met de laatste nieuwbouw heeft de Rooi Pannen zijn hoofdvestiging in Tilburg vervolmaakt. Het nieuwe gebouw huisvest de opleiding voor Vormgeving en omvat totaal 7381 m2 bruto vloer oppervlak. Net zoals in alle schoolgebouwen van De Rooi Pannen zijn ook hier alle lokalen gesitueerd rond een centrale aula die 2 verdieping beslaat.

Naast de reguliere theorielokalen zijn er ook praktijklokalen zoals: machinale houtbewerking, etaleren en een verflokaal. Sebregts was verantwoordelijk voor de engineering en uitvoering van de complete werktuigbouwkundige installaties. De medewerkers die dit project destijds hebben gerealiseerd zijn na de overname van Sebregts in dienst getreden bij Hoppenbrouwers Techniek.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief