Nieuwbouwproject ‘De Passerel’

Disciplines
Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

Op de oude locatie van verpleeghuis de Elsthof in Wijchen bouwde Hoppenbrouwers in 2016/2017 mee aan nieuwbouwcomplex De Passerel. Het complex bestaat uit 52 sociale huurappartementen. De bouw startte het 1ste kwartaal van 2016 en werd opgeleverd in het voorjaar van 2017.

Aan de Buizerdstraat werd een gebouw gerealiseerd met 22 sociale huurappartementen voor cliënten van ZZG zorggroep. In het gebouw is ook ruimte gemaakt voor huisartsenpraktijk De Huisdokter, apotheek van Poppel en een serviceunit van het Canisius Wilhelminaziekenhuis. Het binnenplein fungeert als terras met tuinen en een kiosk. Naast de gemeente en ZZG zorggroep dachten ook de bewoners mee over de inrichting van het terrein.

Het betreft een combinatieproject waarbij Hoppenbrouwers zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties mocht realiseren. Zoals: verlichting-, data-, brandmeld-, ventilatie-, sanitaire-, verwarmings- en koelingsinstallaties.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Recente projecten

Ontvang onze nieuwsbrief