Bouw DC Rhenus in Son

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek

De Rhenus Groep behoort tot één van Europa’s toonaangevende logistieke dienstverleners. Rhenus richt zich onder meer op bedrijven die actief zijn in de medische sector: van instrumenten en implants tot hoogwaardige medische apparatuur. Met een full service dienstenpakket bieden ze hun klanten de mogelijkheid om de ‘time to market’ aanzienlijk te reduceren en de leverbetrouwbaarheid te vergroten.

Op bedrijventerrein Ekkersrijt in Son bouwden eigenaar Dok Vast samen met aannemer Heembouw en het Duitse logistieke bedrijf een nieuw duurzaam distributiecentrum van ruim 55.000 m2.

Op verzoek van Dok Vast verzorgde Hoppenbrouwers de elektrotechnische en beveiligingsinstallaties. Het betreft een duurzaam distributiecentrum wat op basis van Lean bouwen is gerealiseerd in een periode van zeven maanden.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief