Verbouwing Cinecitta Tilburg

Disciplines
Duurzame energie Elektrotechniek

Verbouwing Cinecitta

Paul Vermee eigenaar van Cinecitta in Tilburg: “Het pand aan de Willem II straat in Tilburg verkeerde in slechte staat en heeft drie jaar te koop gestaan. Ik vond dat Cinecitta en het pand echt behouden moesten blijven voor Tilburg, daarom heb ik het gekocht en zijn we in 2012 gestart met een grote verbouwing. In augustus 2014 is het nieuwe pand geopend en zijn er drie bioscoopzalen, een multifunctionele zaal, een stijlvolle vergaderkamer, restaurant, bar en binnentuin gerealiseerd. Dit is uniek voor Tilburg in zijn opzet en met dit monumentale pand. Wat niet is veranderd is de programmering van kwalitatieve films, de unieke Cinecitta sfeer en de naam.

Voor deze verbouwing hebben we zelf vier onderaannemers geselecteerd. We hebben Hoppenbrouwers gekozen voor de elektrotechnische en beveiligingsinstallaties omdat we er gewoon een goed gevoel bij hadden. Wij gaan voor kwaliteit en dat hebben ze meer dan waargemaakt. Ik heb bewondering voor de medewerkers, ze hebben ondanks de complexiteit en de tegenslagen van het project echt netjes werk geleverd.

Duurzaam ondernemen

Ik vind het belangrijk om duurzaam te ondernemen en ben daarom ook continue op zoek naar de meest milieuvriendelijke oplossing. Zo hebben we gekozen voor zonnepanelen. Deze hebben een jaarlijkse opbrengst van 27.000 kWh wat in vergelijking staat met het verbruik van drie projectoren die 10 uur per dag draaien 365 dagen per jaar. We zijn echt duurzaam bezig en verbruiken inmiddels veel minder stroom, ook door de bewuste keuze voor en toepassing van led verlichting.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief