De BunkerToren

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

Van studentensoos de Bunker naar een 100 meter hoge woontoren. In oktober dit jaar heeft De Bunkertoren haar hoogste punt bereikt en is de skyline van Eindhoven verrijkt met dit appartementencomplex van 32 verdiepingen en 210 woningen. Een uitdagend project, waarbij Hoppenbrouwers Techniek is gevraagd door aannemer Van Wijnen om alle elektrotechnische, werktuigbouwkundige, brandmeld- en beveiligingsinstallaties te realiseren. Samenwerking is hierbij de sleutel tot succes!

Zo werken onze projectteams en vestigingen samen

Bij Hoppenbrouwers Techniek werken onze medewerkers in zelfsturende teams. Adjunct-directeur Corné de Meijer vertelt hoe deze zelfsturende teams met elkaar samenwerken zodat jij één Hoppenbrouwers over de vloer hebt. “Door integraal met elkaar samen te werken komen we voor de klant tot het beste resultaat.

Kansen pakken in de woningbouw

Het woningtekort in Nederland is groot. De komende jaren wordt er op allerlei locaties gebouwd aan nieuwe duurzame woningen. Een van de specialismen binnen Hoppenbrouwers. Adjunct-directeur van Hoppenbrouwers Techniek, Corné de Meijer ziet kansen in de woningbouw. “Met onze kennis en expertise helpen wij bij het woningtekort en de duurzaamheidskwestie.”

De Bunkertoren: een logistieke doordenker

Bij het project de Bunkertoren liggen meerdere uitdagingen op de loer: hoe zorgen we ervoor dat alle materialen op tijd en op de juiste plek aanwezig zijn? Wat kunnen we doen als de bouwlift stil komt te staan? De logistieke planning van de BunkerToren is een samenkomst van meerdere partijen en harde deadlines en vergt een foutloze werkwijze. “Een opdracht van formaat”, vertelt Ian Schot, uitvoerder elektrotechniek.

Betrouwbaar & kunding

Techniek is al meer dan 100 jaar het hart van ons bedrijf. Onze ervaring, proactieve houding en professioneel advies op maakt, zorgen ervoor dat jij de beste oplossing in huis haalt.

Volledig ontzorgen

Wij hebben technische oplossingen voor ieder vraagstuk. Zo hoef jij maar één partij in te schakelen. Bij ons advies denken wij aan alles, tijdens het installeren hoef je nergens aan te denken.

Lokaal geworteld

Met onze verschillende vestigingen door heel Nederland blijven wij een lokaal gezicht. Zo verlenen wij optimale service en zijn wij altijd dichtbij.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief