Brede School Geeren Noord

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek

Dit project omvat een brede school met onder meer twee basisscholen, sportzaal, buurthuis, kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

Het project is door Sebregts voorzien van een bivalent WKO-systeem bestaande uit een open-bron met warmtepomp in combinatie met en een aansluiting op de stadsverwarming. Het gehele object is uitgevoerd met een Laag Temperatuur Verwarmingssysteem en een Hoge Temperatuur Koelsysteem.

Sebregts was verantwoordelijk voor de engineering en uitvoering van de complete werktuigbouwkundige installaties.

Het project is door Hoppenbrouwers voorzien van de elektrotechnische installaties zoals; licht- en krachtinstallaties, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, inbraaksignalering, datanetwerk, lestijd-, geluid, en omroepinstallatie, zonwering besturingssysteem, zonnepanelen en een toegangscontrole systeem inclusief camera’s op basis van het NOX systeem.

Dit project is een goed voorbeeld van jarenlange samenwerking tussen een E- installateur en W-installateur welke nu geïntegreerd zijn onder één dak.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief